Güncelleme Tarihi:
UZUN süredir Dedikodulu Meyhane'ye uğramıyordum. Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Çelik'in ayrılmasından sonra yerine başlayan Elif Çokgezen'den bir faks aldım. Tanışmak ve önümüzdeki ay yapacakları faaliyetleri anlatmak için bir gece meynaneye beklediğini yazıyordu. Magazinci arkadaşlarla toplanıp Elif'i ziyarete gittik. Dedikodulu aynı Dedikodulu. Ancak atmosferi oldukça değişik geldi bana. Bir de gözüme çarpan personelin kıyafeti. İlk zamanlar böyle bir uygulama yoktu. O gece gözlerim beni yanıltmadıysa garsonların ön ceplerinin üzerinde koskoca ‘‘Roman’’ yazısı bulunuyordu. (Anlaşılan patronlar Murat Varol ve Ümit Doğan, ekonomik krizi reklam alarak aşmayı hedeflemiş...)
OTURMAK YASAK
Bu durum karşısında şaşırmadım desem yalan olur. Giysilerin arkasında küçücük 'Dedikodulu', önünde ise koskoca 'Roman' yazısını görünce acaba yanlışlıkla giyim mağazasına mı girdik diye düşünmeye başlamıştım.
Patron Ümit Doğan'ı göremeyince kulise daldım. Ümit, burada genç bir delikanlı ile oturuyordu. Bu beyefendi ile bizi tanıştırdı. Adı; Batu. Amerika'dan yeni gelmiş. Kendisi New York'ta yaşıyor. Dedikodulu'da sahne almak için kalkıp taaa Amerika'dan buralara kadar gelmiş. Hoş bir sohbetten sonra ayrılarak masaya döndüm. Bir süre sonra da Batu sahne aldı. Gerçekten müthiş sahnesi var. Capcanlı demek daha doğru olur. İnsanın masada oturası gelmiyor. Elif'in söylediğine göre Batu, Ramazan ayı süresince ve yılbaşı gecesinde de sahne alacak. Dedikodulu, programını Ramazan süresince de devam ettiriyor. Ancak küçük bazı farklarla. Fasıl ağırlıklı programın bitiş saati eskisine oranla biraz daha öne alınmış. Fasıl erken başlıyor, Batu erken çıkıyor ve program da erken bitiyor.