GIGABYTE, WEG Masters resmi sponsoru

Güncelleme Tarihi:

GIGABYTE, WEG Masters resmi sponsoru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2006 10:33

World eSports Games, tüm dünya turnuvaları şampiyonlarının gerçek birer üstat olduklarını birbirleriyle yarışarak kanıtlamak için davet edildikleri WEG Masters ile CLI Expo 2006 resmi PC sponsorunun GIGABYTE olduğunu açıkladı. Şu anda önde gelen anakart ve ekran kartı üreticisi olması dışında, dünya çapında bilgisayar üreticisi olarak bilinen GIGABYTE, kendini profesyonel oyun donanım pazarında baş oyuncu olarak konumlandırıyor.

Haberin Devamı

WEG resmi bilgisayarlarının kadrolu teknisyenler ve profesyonel oyuncular tarafından birçok zorlu performans testlerine ve değerlendirmelerine tabi tutulduğu biliniyor. Profesyonel oyuncular, normal kullanıcıların asla anlayamayacağı en ufak hataları bile görebildikleri için, uygulanan değerlendirme standartlarının yüksek olması gerekiyor. Bu yüzden turnuva için aday olan donanım tedarikçileri dikkatli bir şekilde ele alınarak seçiliyor.

WEG teknisyeni Mr.Kang “eSports’un digital çağ içinde kültürel bir unsur olması ile beraber profesyonel oyun bilgisayarlarına duyulan ihtiyaç gitgide artıyor. eSports tutkunlarının en iyi performans arayışlarından dolayı, bizden asıl PC üretici pazarına yönelik yüksek performans testleri uygulamamız isteniyor. eSport oyuncularına sunulacak en iyi donanım platformunu hazırlamak için, uygulanan testlerde WEG tek karar verme otoritesi olacaktır.” diyor.

Haberin Devamı

CLI Expo 2006 9ile beraber WEG Masters turnuvasi 21 Nisan-3 Mayıs arasında, Hangzhou Zhejiang Sanat Merkezi’nde başlayacak. Canlı yayın programlarını İngilizce olarak www.esports.org adresinden takip edilebilecek.

http://www.gigabyte.com.tr/
http://www.weglive.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!