Genelkurmay'dan Sur halkına teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmaydan Sur halkına teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 01:36

DİYARBAKIR Sur’da operasyonların tamamlanmasının ardından açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı şehitlere Allah’tan rahmet, ailelere başsağlığı ve yaralılara acil şifa dilerken yöre halkına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Açıklamada özetle şöyle denildi: “Ülkemizin ve milletimizin bütünlüğüne ve binlerce yıllık kardeşliğimize kasteden eylemleriyle  vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize karşı haince ve kalleşçe yapılan saldırılar en etkin ve ağır şekilde karşılığını bulmaktadır, bulacaktır. Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için teröristlerle mücadele kapsamında kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getirmiş; bundan sonra da aynı inanç, sabır ve fedakârlıkla, kolluk kuvvetlerine destek sağlamaya devam edecektir. Operasyonlar esnasında büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla omuz omuza görev yapan, gerektiğinde birlikte şehit olan veya yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza, emniyet mensuplarımıza, geçici köy korucularımızla operasyon süresince yaşadıkları zorluklara rağmen, güvenlik güçlerine gönülden destek veren bölgedeki kadirşinas vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”       

Haberin Devamı

SUR'DA DÜN
Diyarbakır  Sur’da operasyonların önceki gün tamamlanmasıyla Gazi Caddesi, yeniden hareketlendi. Sokağa çıkma yasağı uygulanan mahallelerle diğer mahalleleri ayıran Gazi Caddesi’nde çoğu esnaf işyerini açtı. Halk günler sonra sokağa çıkıp, alışveriş yaptı. Sokağa çıkma yasağı olan mahalleler için caddenin belli noktalarında güvenlik kontrol noktaları oluşturuldu. / Ferit ASLAN/DHA

BAKMADAN GEÇME!