Genelkurmay Başkanı'nın CHP'ye getirdiği hediye belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmay Başkanının CHPye getirdiği hediye belli oldu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 09, 2012 12:04

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek baş başa görüştü. Orgeneral Özel’in korumaları aracın bagajındaki kutular içindeki hediyeleri parti binasına götürdü. Hediye paketlerinin içinde çikolata olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Orgeneral Özel saat 11.05’te CHP Genel Merkezi’ne geldi. Kamuoyunda aralarında soÄŸukluk olduÄŸu ve önceki gün Ankara’da Çukurca’da ÅŸehit düşen askerin cenazesinde tokalaÅŸmayarak, selamlaÅŸmadıkları iddia edilen KılıçdaroÄŸlu ile Orgeneral Özel’in görüşmesine medya büyük ilgi gösterdi. Orgeneral Necdet Özel’i CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Haluk Koç kapıda karşıladı. Görüşme, CHP basın bürosu görevlileri tarafından görüntülenirken, gazeteciler içeri alınmadı.Â

ORG. ÖZEL, KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ / WEB TV

Kısa süre sonra tüm görevliler dışarı çıkarken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, baş başa görüşmeye geçti.  Görüşme 1 saat 25 dakika sürdü. Görüşme bitiminde Kılıçdaroğlu Özel'i arabasına kadar uğurladı. Burada Kılıçdaroğlu ve Özel tokalaşırken, Özel asker selamı vererek makam aracına bindi. Kılıçdaroğlu, konuğunu el sallayarak uğurladı.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMEDEN KARELER 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, gazetecilerin Şemdinli ve gündemdeki terör olaylarıyla ilgili sorularını yanıtlamazken, Kılıçdaroğlu da baş başa gerçekleşen görüşmenin içeriği hakkında bilgi vermedi.

HEDÄ°YE PAKETLERÄ°NDE NE VARDI?

Orgeneral Özel’in korumaları aracın bagajındaki kutular içindeki hediyeleri parti binasına götürdü. Kutularda çikolota olduğu öğrenildi.

ARALARINDA SOÄžUKLUK OLDUÄžU Ä°DDÄ°A EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Orgeneral Özel'in geçtiğimiz günlerde Ankara'daki şehit cenazesinde tokalaşmadıkları ve aralarında soğukluk bulunduğu iddiaları medyada yer almıştı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, cenazede tokalaşmadıklarını ama selamlaştıklarını, aralarında gerginlik olmadığını ve Genelkurmay Başkanı'nın kendisini ziyaret edeceğini söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!