Gelinini odunla dövdü

Güncelleme Tarihi:

Gelinini odunla dövdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2006 11:42

KAYSERİ'de oturan 29 yaşındaki Merzuka Alan, boşanmasını isteyen kayın validesi Rukiye Alan ve görümcesi Aysel Polat tarafından odunla dövülerek başından ve elinden yaralandı.

Olay, Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Alan ile 4 yıl önce evlenen ve 4 yaşında Batuhan adında çocuğu olan Merzuka Alan, eşinden boşanmasını istediğini öne sürdüğü kaynanası Rukiye Alan ve görümcesi Aysel Polat tarafından tehdit edildi. Boşanmayacağını söyleyen Merzuka Alan, yanına oğlu Batuhan'ı da alarak, barışmak ve onları ikna etmek için kayın validesinin oturduğu Mimarsinan Mahallesi Keltik Sokak'taki evine gitti. Bu arada eve misafirlige gelen görümce Aysel Polat ve Rukiye Alan, 4 yıllık geli Merzuka'nın Ahmet Alan'dan ayrılmasını isteyerek yeniden tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Merzuka Alan, sinirlenen kaynana ve görümcenin iddiaya göre yukruklu ve odunlu saldırısına uğradı.

Başı ve sağ elinden yaralanan Merzuka Alan, oğluyla birlikte kanlar içinde evden ayrılıp, cep telefonundan polis ve 112 Acil Servisi aradı. Merzuka Alan, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane'deki ilk müdahelesinde sağ bileğinde ve burun kemiğinde ezilme olduğu belirlenen Merzuka Alan bir süre gözaltında tutulduktan sonra tedavisi tamamlanarak evine gönderildi. Rukiye Aslan ve Aysel Polat hakkında ‘darp suçundan' soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!