Gasp evinde aşk tuzağı

Güncelleme Tarihi:

Gasp evinde aşk tuzağı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Parkta tanıştığı kadınla birlikte olmak için evine giden Cengiz K., 4 kişi tarafından dövülüp parası, kredi kartları ve cep telefonu gasp edildikten sonra sokağa atıldı.

ANTALYA’da Mevlide B., Karaalioğlu Parkı’nda gezerken tanıştığı Cengiz K.’yı birlikte olma vaadiyle kandırıp evine götürdü. Evde bekleyen Mustafa K. (22), Orhan Y. (24), Osman D. (22) ile Devran G. (21), Cengiz K.’yı eve girer girmez döverek yanında bulunan 2 bin YTL’yi, kredi kartlarını ve cep telefonunu gasp etti.

Restoranda yakalandılar

Perişan halde evden dışarı atılan Cengiz K. polise başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Cengiz K.’nın gösterdiği eve baskın yaptı ancak kimsesi bulamadı. Garsonluk yapan çete üyelerinden ikisi, çalıştıkları restorana yapılan baskınla gözaltına alındı.

Adam başı 100 YTL

İki sanığın ifadesi üzerine Mevlide B. ile diğer iki suç ortağı da operasyonla yakalandı. Çete üyeleri verdikleri ifadede, Mevlide B.’nin kendilerine 100’er YTL vererek bu işi yaptırdığını söyledi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çetenin başka eylemleri olup olmadığı araştırılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!