Garsonun aşk katliamı

Güncelleme Tarihi:

Garsonun aşk katliamı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2011 00:00

Kuşadası’nda garsonluk yapan Recep Ç., yemeğe gelen İrlandalı bir genç kızla arkadaşlığı ilerletti.

Haberin Devamı

Ancak evlilik hayali, genç kızın annesinin karşı çıkmasıyla bitince, korkunç bir plan yaptı. İrlandalı anne ve arkadaşını ‘gezme’ bahanesiyle Buca’ya götürdü, ormanlık alanda boğazlarını keserek öldürdü.

AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’nde garsonluk yapan Recep Ç. (17), çalıştığı restorana ailesiyle yemeğe gelen İrlandalı Shanon Graham (15) ile arkadaş oldu. İddiaya göre Recep Ç., arkadaşlığı ilerlettiği kızla evlenmeye karar verdi ancak kızın annesi Marion Elizabeth Graham (54), buna karşı çıktı.

Ormanda boğazlarını kesti

Bunun üzerine garson, korkunç planını uygulamaya koydu. Recep Ç., sevgilisinin önceki gün tek başına yat turuna gitmesini fırsat bilerek, annesi ve birlikte tatile geldiği arkadaşı Cathy Dinsmore’yi (50) gezdirme bahanesiyle İzmir’e getirdi. Recep Ç., İzmir Otogarı yakınında babası E.Ç.’nin (48) bakkal dükkânına uğrayıp otomobilini aldı ve kadınları Buca’daki Gökdere Köyü Yeni Buca Mezarlığı Yolu’ndaki ağaçlık alana götürdü. Recep Ç., iddiaya göre burada Graham ve Dinsmore’nin bıçakla boğazlarını kesti. Ve çifte cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi Kuşadası’na döndü. Yat turundan dönen Shanon Graham, annesini bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Soruşturma başlatan polis, Recep Ç.’yi gözaltına aldı.

‘Bizi kaçırdılar’ dedi

Şüpheli ilk sorgusunda kadınların kendilerini alışveriş için bir marketler zincirine götürmelerini istediğini ileri sürerek, “Yolda bir minibüs önümüzü kesti. Bizi kaçırdılar. Gözümü açtığımda evin önündeydim” dedi. Recep Ç. daha sonra kadınları ileride kız arkadaşıyla rahatça evlenebilmek için öldürdüğünü itiraf etti. Polis, şüphelinin gösterdiği yerde İrlandalı iki kadının 20 metre arayla cesetlerini buldu. Reçep Ç.’nin Kuşadası’ndaki işyeri ve çevresinde yapılan aramada da, kanlı elbiseleri bulundu. Polis, şüphelinin babası E.Ç. ile bir taksi şoförünü de gözaltına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!