Gandi Kemal dert dinliyor

Güncelleme Tarihi:

Gandi Kemal dert dinliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2010 10:28

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyareti vatandaşın dertlerini dinlemekle geçiyor. Kayseri merkezden Dadaloğlu’na geçerken her on kilometrede bir yolu kesiliyor. Vatandaşlar Kılıçdaroğlu’na dertlerini anlatıyor. Bunların arasında en dikkat çeken bir gazinin isyanı oldu.

Haberin Devamı

Zeynep GÜRCANLI
hurriyet.com.tr

Tekerlekli sandalyeyle yol kenarına gelen Gazi Soner Çankaya Kılıçdaroğlu’nu görünce PKK liderinin İmralı’da çok iyi şartlarda yaşamasını eleştirdi. Çankaya, “Ben suç işlesem ne yaparsınız. Beni hapise koymaz mısınız? Ama bu Öcalan’ı, bu caniyi beş yıldızlı otel ayarında yerlerde yaşatıyorlar’ dedi.

 

KILIÇDAROĞLU: ECEVİT GİBİ KARARLI OLACAĞIZ

 

Kılıçdaroğlu ise buna karşılık bu tip sorunların ancak kararlılıkla çözüleceğini söyledi ve Ecevit örneğini verdi:

 

“Ecevit’in kararlılığı sayesinde Abdullah Öcalan Suriye’den çıkarıldı. Ecevit aynı şekilde Kıbrıs’ta da kararlılık gösterdi. Dış politikada kararlılık çok önemli”

 

Haberin Devamı

PKK’yla mücadelede sadece iç değil dış politika da kararlılık gösterilmesi gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, “PKK’ya silah desteği veren, bize dost görünen ülkelere karşı da kararlı olmalıyız. PKK’nın dış desteğini kesmeliyiz’ diye konuştu.

 

Vatandaşların dertleri sadece terör değildi. Bir vatandaş ‘Emekliyim, 657 TL maaş alıyorum diye bağırırken, Kılıçdaroğlu’yla fotoğraf çektiren kadınlar da iş istedi.

 

Kısacası Gandi Kemal Kayseri yollarında dert dinliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!