Fırtınada kano kâbusu

Güncelleme Tarihi:

Fırtınada kano kâbusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2010 00:00

Geceyarısı Karamürsel’den kanolarla denize açılan beş genç, yarım saat sonra fırtınaya yakalandı. Denizde sürüklenen gençlerden üçünü balıkçılar, birini sahil güvenlik kurtardı. Dalgalara kapılan bir genç bulunamadı.

KOCAELİ’nde gece yarısından sonra kanolarla denize açılan beş gençten biri kayboldu, üçü balıkçılar biri de Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.
Karamürsel, Tabakhane Mahallesi’ndeki Belediye Plajı’nda vakit geçiren yaşları 18 ile 21 arasında değişen Serhat Sağdınç, Ali Sağdınç, Sercan Çampınar, Ertuğrul Elçin ve Mert Kütük, eğlenmek amacıyla dün saat 01.00 sıralarında üç kanoyla denize açıldı.
Asılsız ceset ihbarı
Ancak yarım saat sonra birden fırtına çıktı ve kanolar devrildi. Gençlerden Serhat Sağdınç, Ali Sağdınç ve Sercan Çampınar balıkçılar tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik botu bir süre sonra 21 yaşındaki Ertuğrul Eçin’i de denizde buldu. Ancak onunla aynı kanoda bulunan 18 yaşındaki Mert Kütük, bulunamadı. İlerleyen saatlerde, Ereğli sahilinde bir ceset bulunduğuna ilişkin ihbar alındı ancak ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.
Balıkçı teknesi battı
Bu arada yine gece yarısı İzmit Körfezi’nde balık tutmak için Karamürsel, Ereğli’deki limandan açılan Yaşar Öz’e ait tekne fırtınada battı. Yaşar Öz ve onunla birlikte denize açılan yardımcısı Metin Karakoç Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!