First lady'yi yaratanlar

Güncelleme Tarihi:

First ladyyi yaratanlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

New York'tan senatörlük yarışına katılan ABD'nin ‘‘first lady’’si Hillary Clinton, tepeden tırnağa değişti. ‘‘İktidar meraklısı ve erişilmez first lady’’ imajından sıyrılan Hillary, şimdi daha dişi, daha şık ve halka daha yakın. Hillary'nin bu yeni görüntüsünün ardında ise kuaföründen modacısına, siyasi danışmandan gazetecilere kadar, çok geniş bir ekip var.

Hillary'nin geçen yıl Vogue Dergisi'ne verdiği pozlarda giydiği şarabi gece kıyafetinin yaratıcısı. Hillary, giyim kuşamının her şeyini ona emanet etti.

Hillary'nin basın sözcüsü. Senatör adayına cesaret vermek için üzerinde ‘‘Youre hot, Hillary’’ yazan bir tişört hediye etti. First lady esprilerine bayılıyor.

Isabelle Goetz

Christophe'nin ekibinde yer alan Fransız kuaför. Hillary ile dünyayı geziyor ve first lady'e arkadaşlık yapıyor. First lady'ye Raquel Welch'in bir fotoğrafını gösteren Goetz, Hillary'i saçlarını kestirmeye ve işkadını havası veren yeni saç modeline ikna etti.

Hillary'i Vogue Dergisi'ne kapak

yaptıran fotoğrafları çeken ünlü fotoğrafçı. Hillary, fotoğraflarda her zamankinden daha dişi, kendinden emin ve güzel görülüyordu.

Dick Morris

1996 yılına kadar Başkan Clinton'un en yakın danışmanıydı. Başkan Clinton ile yolları ayrılan Morris, şimdi Hillary'nin ekibinde.

Paul Cavaco

Vogue moda başeditörü. Hillary'nin modayla ilgili her sorusuna yanıt buluyor.

Anna Wintour

Vogue Dergisi'nin baş editörü. Hillary'nin moda danışmanlarından biri.

Jacques Christophe

Hillary'nin sürekli değişen saç modellerinin yaratıcısı. Aynı zamanda Hillary'nin güven duyduğu yakın arkadaşı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!