Fındık fiyatları 2021 ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fındık fiyatları 2021 ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2021 09:51

Fındık fiyatları 2021, hasat zamanına girilmesi dolayısıyla pek çok bahçe sahibinin gündemini oluşturmaya başladı. Her yıl bu dönemlerde açıklanan fındık fiyatları için açıklamanın yapılacağı tarihi merak eden vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı. Peki, fındık fiyatları 2021 ne zaman açıklanacak? İşte, pek çok kişiyi yakından ilgilendiren o açıklama hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fındık fiyatları 2021 için açıklama tarihi netlik kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon programına katılan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, fındık fiyatları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt verdi. Bu yıl da Toprak Mahsulleri Ofisinin fındık alımını erken zamanda yapmasının beklendiğini açıklayan Yediyıldız, fiyatların açıklanacağı tarih hakkında da bazı detaylar verdi.

FINDIK FİYATLARI 2021 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Katıldığı programda fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt veren Yediyıldız, "“Ben önce şunu söyleyeyim. Toprak Mahsulleri Ofisi, bu sene erken zamanda fındık alımına başlayacaktır.  Fiyatlar, Sayın cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Doğu Karadeniz gezisi var. Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu ziyaretleriyle ilgili bir plan var. Zannediyorum bu ziyaret Ağustos’un 15’inden önce gerçekleşir. Bu ziyaret gerçekleşirse fındık fiyatı bu ziyaret sırasında Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanır” ifadelerinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!