Fincan Cafe buluşması

Güncelleme Tarihi:

Fincan Cafe buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2008 00:00

Magazin dünyası şimdi yeni bir aşk haberiyle çalkalanıyor.

Haberin Devamı

İŞTE BÖYLE YAKALANDILAR(FOTO GALERİ)

BU MUTLULUK GERİDE KALDI(FOTO GALERİ)

Adları kısa süre öncesine kadar farklı isimlerle anılan Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ, el ele girdikleri Fincan Cafe'de Star TV'nin "Mega Magazin" kameralarına yakalandı.
Dizi setlerinde aşk var
Kanal D'nin dizi setlerini aşk heyecanı sardı. "Aşk-ı Memnu"nun Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ ile "Aşk Yakar"ın Nazlı'sı Meltem Cumbul arasında doğan aşk, magazin kulislerinde büyük yankı yarattı. Adı kısa süre öncesine kadar

Fincan Cafe buluşması
yönetmen Yavuz Turgul'la anılan Cumbul ve yıllardır beraber olduğu Azra Akın'dan ayrıldığını geçtiğimiz hafta basına duyuran Tatlıtuğ, ilk kez birkaç gün önce gittikleri Zekeriyaköy'deki bir kafede birlikte görüntülendi.
Kafeye el ele girdiler
İlişkilerinin yeni başladığı öğrenilen çift, buluşmak için popüler mekanlara oranla daha gözlerden uzak bir yer seçmişti. Ve öğleden sonra, müşterilerin az olduğu saatlerde el ele Fincan Cafe'nin kapısından girdiler. Gazetecilerin bu mekana pek uğramadığını bildiklerinden rahat rahat oturan ve sohbete dalan Cumbul ile Tatlıtuğ, yine de kameralardan kaçamadı. Fincan'ı geldikleri gibi birlikte terk eden sevgililer, aynı otomobile binerek oradan uzaklaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!