Film yıldızı Brooke Shields'ın bir kız çocuğu oldu

Güncelleme Tarihi:

Film yıldızı Brooke Shieldsın bir kız çocuğu oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2006 07:30

ABD'li ünlü film yıldızı Brooke Shields'ın bir kız çocuk dünyaya getirdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Shields ile televizyoncu eşi Chris Henchy, People dergisine yaptıkları yazılı açıklamada yeni doğan kızlarına Grier Hammond Henchy adını verdiklerini duyurdular. Ünlü tennis yıldızı Andre Agassi ile evliliğini sona erdirdikten sonra 2001'de Henchy ile evlenen Shields'in bu evlilikten Rowan adlı bir kızı bulunuyordu.

İlk kızının doğumunu izleyen süreçte sonra hamilelik sonrası depresyonu geçiren ve yazdığı “Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression” adlı kitapla hastalık hakkındaki deneyimlerini anlatan Shields ile ünlü film yıldızı Tom Cruise'un arası, Cruise'un psikiyatriye ve psikiyatrik ilaçlara yönelttiği sert eleştiriler nedeniyle açılmıştı.
Tedavisi sırasında depresyon önleyici ilaçlar aldığını belirten Shields'in, Temmuz 2005'te New York Times gazetesinin düşünceler köşesinde kaleme aldığı bir yazıda, Cruise'un psikiyatri ve psikiyatrik ilaçlar hakkındaki yorumlarını “ateşli olarak söylenmiş saçma sözler” olarak nitelemesi sonucu iki ünlü film yıldızının arası açılmıştı.

Haberin Devamı

Cruise'un da Shields ile aynı günde nişanlısından bir kız çocuk sahibi olması, iki ünlü yıldızın hayranları arasında kaderin garip bir cilvesi yorumlarının yapılmasına yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!