Fethiye'de hırsızlık çetesi çökertildi

Güncelleme Tarihi:

Fethiyede hırsızlık çetesi çökertildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 17:37

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, polisin takibi sonucu hırsızlık çetesiç ökertildi. Bir siteye giren 4 kişi, polisler tarafından bir saat içerisinde sitede saklanırken yakalandı.

Haberin Devamı

Saat 01.00 sıralarında, Foça Mahallesi'ndeki özellikle yabancıların oturduğu Lissa Link Sitesi'ne giren hepsi de hırsızlıktan sabıkalı 31 yaşındaki E.S., 27 yaşındaki İ.G., 26 yaşındaki A.K. ve 22 yaşındaki H.K., şüpheli davranışları nedeniyle site güvenlikçisi tarafından fark edildi. Güvenlik görevlisi tarafından takip edilen şüpheliler, bir anda kaçmaya başlayınca, güvenlikçi hırsızların izini kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, bir saat boyunca site içerisinde ve çevresinde hırsızları aradı. 1 saatin sonunda 4 kişiyi duvar dibinde saklanırken buldu. Çete üyelerinin, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası, Dalaman, Köyceğiz ve Dalyan gibi turizm bölgelerinde hırsızlık yaptıkları belirtildi. Hırsızların kaldığı apart dairede yapılan aramada, satmak için çaldıkları 100'e yakın dijital fotoğraf makinesi, çok sayıda kol saati ve 50'ye yakın cep telefonu ele geçirildi. Aynı zamanda girdikleri evlerde parmak izi bırakmamak için kullandıkları çok sayıda eldiven de ele geçirildi. 4 kişi, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!