Festivalciler Bodrum’a uzanıyor

Güncelleme Tarihi:

Festivalciler Bodrum’a uzanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2014 01:47

Festivalleri büyük şehirlerin göbeğinden alıp Bodrum’un muhteşem manzarası, çarpıcı atmosferi ve elbette palmiyeleriyle ünlü Aspat Koyu’na taşıyan SunSplash için geriye sayım başladı.

Haberin Devamı

‘Türkiye’nin En Huzur Veren Müzik Festivali’ sloganı ile yola çıkan SunSplash, bu yıl yine sadece Türkiye’den değil, İngiltere başta olmak üzere çok sayıda farklı ülkeden festival tutkunlarını aynı noktada buluşturacak. 2 Haziran’da başlayacak festival 7 Haziran’a dek Ege Denizi’nin ılık rüzgarları eşliğinde devam edecek. Farklı müzik türlerine uzanan programı ile tanınan SunSplash’in Aspat Koyu’na demir atacak iki ayrı sahnesinde bu yıl yine çok sayıda yıldız isim parlayacak.
Türkiye’de ilk kez performans gerçekleştirecek birçok isim programdaki yerini çoktan almış durumda. MOBO Ödülü adayı İngiliz sanatçı Zara McFarlane, Afrika kökenli Amerikalı DJ ve yapımcı Osunlade, İngiltere’den son yıllarda çıkan en önemli remix ustalarından Karizma ve SunSplash festivaliyle özdeşleşen performansıyla Gilles Peterson bu isimler bazıları. Birinde akustik performansların gerçekleştirileceği iki sahnesi bulunacak SunSplash katılımcıları, palmiye ağaçlarının gölgesinde, egzotik bir afmosferde gün boyunca sahil barında yorgunluklarını atarken, atölye çalışmalarının gerçekleştireceği Bizans Hamamı’nda yeni keşiflere yelken açacaklar. Gün doğumu ve batımında ise herkese açık yoga seansları gerçekleştirilecek. Festivalin biletleri Biletix’te.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!