Fatma Zeybek son yolculuğa uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Fatma Zeybek son yolculuğa uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 20:56

Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek’in annesi Hesna Fatma Zeybek, dün Karşıyaka Mezarlığı Camisi’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Zeybek Ailesi’nin taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine, eski bakanlar Agah Oktay Güner, Sadi Somuncuoğlu, Yaşar Okuyan ile eski milletvekilleri, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun yanı sıra çok sayıda aile dostu katıldı. Fatma Zeybek’in eşi Celalettin Zeybek rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadı.

Fatma Zeybek son yolculuğa uğurlandı

EĞİTİME GÖNÜL VERMİŞTİ

Kanal D spikeri Şule Zeybek, babaannesinin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Şule Zeybek, “Babaannem ile dedem, babam 10 yaşına geldiğinde çocuklarını okutmak için Bayburt’tan Ankara’ya gelmişler. Babaannem, eğitime gönül vermiş, mülayim, çocuklarına düşkün, sıcakkanlı biriydi. Yumuşacık, pamuk gibi bir insandı. 73 yıllık evliliklerinde dedemle hem eş, hem arkadaş hem de dost oldular. Çocuklarıyla beraber vakit geçirmeyi çok severdi. Ancak en son dedemle birlikte olmayı severdi. Aşkları ilk günkü gibi hep sürdü. Ayrılmıyoruz. Özleyeceğiz ama anılarımızda da yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Hesna Fatma Zeybek, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi. 

BAKMADAN GEÇME!