Fatih'te cip dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Fatihte cip dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2013 10:38

FATİH’te kontrolden çıkan bir cip sokaktaki vatandaşlara, bir apartmanın girişindeki doğalgaz kutusuna son olarak da bir araca çarparak durabildi. Kazada caddede yürüyen anne ve oğlu hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı. Aracın çarptığı doğalgaz kutusundaki sızıntı ise mahallede paniğe neden oldu.

Haberin Devamı

Olay, saat 11.00 sıralarında Atikali Mahallesi Sarayağa Caddesi’nde meydana geldi. Talat Muda Daylan kullandığı 14 DF 047 plakalı ciple, caddede seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Savrulan cip, yolda yürümekte olan yayalara çarptı. Cip daha sonra park halindeki araçlara, bir binanın girişinde bulunan doğalgaz kutusuna ve son olarak park halindeki bir araca çarparak durabildi. Kaza sırasında cipin çarptığı doğalgaz kutusunda oluşan kaçak ise mahallede panik yaşanmasına neden oldu. Kaza haberi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve İGDAŞ ekibi sevkedildi.

Polis ekipleri olay yerindeki kalabalığı uzaklaştırırken, sağlık ekipleri de yerde yatan yaralılara müdahale etti. Sokağa gelen İGDAŞ ekipleri de doğalgaz sızıntısını kesti. Cipin neden olduğu kazada biri olay yerinde olmak üzere iki kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde Adem Coşkun’un (19) olay yerinde, annesi Emine Coşkun’un (36) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirledi.

Haberin Devamı

Kazada Muhammet Coşkun (13), Harun Kırtay (31), oğlu Emirhan Kırtay (4), Şeref Kırtay (54), Erhan Orhan (25) ile cip sürücüsü Talat Muda Daylan ile yanında bulunan eşi Fehime Daylan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Adem Coşkun ile hastanede ölen annesi Emine Coşkun’un cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yaralanan 7 kişinin çevre hastanelerde tedavileri sürüyor.

İGDAŞ: PATLAMA YA DA YANGIN OLMADI

Olayla ilgili olarak İGDAŞ’tan yapılan açıklamada ise şöyle denildi. "Bugün sabah saatlerinde Derviş Ali Mahallesi Sarayağası Caddesi No: 37 adresinde bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yayalara ve doğalgaz kutusuna çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle doğalgaz kutusu hasar görmüş ve bir miktar doğalgaz çıkışı olmuştur. Olay yerine 6 dk içinde intikal eden 187 Doğalgaz Acil ekipleri, gerekli güvenlik önlemlerini almış, doğalgaz kutusunun gazını kesmiş ve hasarı gidermiştir. Doğalgazdan kaynaklanan herhangi bir patlama ya da yangın olmamıştır" denildi.


 

İSTANBUL'DA DOĞALGAZ PATLAMASI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!