Fahir, sır oldu

Güncelleme Tarihi:

Fahir, sır oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mendil satıcısı çocuğun zabıta ekiplerince yakalandıktan sonra ortadan kaybolduğu ileri sürülüyor

Ataköy'de, kuzeniyle birlikte mendil satarken kaybolan Fahir Gümüştekin'den üç gündür haber alınamıyor. Zabıtalarca, üzerinde 'Bakırköy Belediyesi' yazılı bir minibüse bindirilerek götürüldüğü ileri sürülen Gümüştekin'in ailesi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ataköy Atrium'un önünde mendil satarken esrarengiz biçimde kaybolan 15 yaşındaki Fahir Gümüştekin'in annesi, oğlunu en son Bakırköy Belediyesi Zabıtası Ekipleri tarafından bir yere götürülmek istendiğini öne sürerek Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Zabıta yetkilileri ise, satıcı çocuğun kendilerinde olmadığını ifade ettiler.

Üç gündür haber alamadıkları Fahir'in hayatından endişe ettiklerini belirten anne Sadriye Gümüştekin, ‘‘Zabıtaya gidiyoruz, biz oğlunu almadık diyorlar. İstanbul'da gezmediğimiz zabıta ekibi kalmadı. Ancak, oğlumla birlikte Atrium'un önünde satış yapan üç arkadaşı, zabıta ekiplerinin Fahir'i yakaladığını, sonra önünde Bakırköy Belediyesi yazılı minibüse bindirip, götürdüklerini söylediler’’ dedi.

Zabıta ekiplerinin yaptığı baskın sırasında olay yerinde olan Gümüştekin'in amcasının oğlu 11 yaşındaki Erdal Gümüştekin ise, ‘‘Biz Atrium'un önünde satış yaparken, bir kısmı sivil bir kısmı da resmi elbiseli zabıta ekipleri geldiler. Bunun üzerine biz kaçmaya başladık. Ancak, Fahir, tartısını unuttuğu için geri dönüp almak istedi. Bu arada zabıtalara yakalandı. Daha sonra sonra Fahir'i üzerinde Bakırköy Belediyesi yazılı bir minibüse bindirip, götürdüler’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!