Faber Castell'e gelin oluyor

Güncelleme Tarihi:

Faber Castelle gelin oluyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 15, 2009 11:22

Herkesin hayatında küçük de olsa bir yeri vardır Faber-Castel’in. Kiminin ilk harfi yazdığı kalem, kiminin çizdiği resimdeki renk, ya da iş anlaşmasının mürekkebi. Ancak cemiyet hayatının popüler güzellerinden Melisa Eliyeşil için Faber-Castell’in bambaşka bir anlamı var. Çünkü Eliyeşil, dünyaca ünlü en eski yazım gereçleri markasının yaratıcısı Faber-Castell Ailesi’ne gelin gidiyor.

Haberin Devamı

MELİSA ELİYEŞİL'İN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

ŞATO'NUN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Cemiyet hayatının en popüler güzellerinden Melisa Eliyeşil, sonunda aradığı aşkı Almanya’da buldu. Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa, bir süredir Faber-Castell’in CEO’su Anton Wolfgang Kont von Faber-Castell’in 29 yaşındaki oğlu Charles von Faber-Castell ile flört ediyor. Eliyeşil’e yakın kaynakların söylediğine göre de bu ilişki giderek ciddiyet kazanıyor. 

AÄ°LE ÅžATODA AÄžIRLANDI
 Â
Eliyeşil ailesi geçtiğimiz günlerde Almanya’ya giderek damat adayıyla tanıştı. Onları en iyi şekilde ağırlamak isteyen Charles von Faber-Castell, onları ailesine ait 166 yıllık Neue Schloss’da (Yeni
şato) konuk etti. Henüz aile şirketinin başında olmayan, iş hayatına Amerika’da devam eden genç ile Melisa Eliyeşil’in ilişkisinin akıbeti merak konusu oldu.

 

Haberin Devamı

Fiziği ve güzelliği ile göz kamaştıran sosyetenin alımlı kızlarından Melisa Eliyeşil, Selim Tezman ve Kerim Polat ile flört etmişti. Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa şimdilerde ise Charles Von Faber-Castell ile flört ediyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisini Almanya’da ziyaret eden Melisa Hanım, onu anne ve babasıyla tanıştırdı. Dünyaca ünlü en eski yazım gereçleri markası Faber-Castell’in veliahtı olan sevgilisi, Eliyeşil ailesini Faber-Castell ailesine ait şatoda ağırlamış. Eliyeşil ve Faber-Castell’in bu samimi pozları gençlerin ilişkilerinin ciddiyetini gösteriyor.  

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!