Eve geciken kız kardeşini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eve geciken kız kardeşini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2006 14:46

Manisa'da 29 yaşındaki Nihat Gemli, eve geç gelen evli kız kardeşi 28 yaşındaki Sevda Yılmaz'ı önce dövdü, ardından üç kurşunla başından vurarak öldürdü.

Annelerinin, dayıları tarafından öldürülmesine tanık olan 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuk şoka girdi.

Olay, saat 02.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi, Bilgün Sokak'ta meydana geldi. Nihat Gemli, oturduğu Yalova'dan 2 çocuğuyla birlikte kendilerini ziyarete gelen kız kardeşi Sevda Yılmaz'ın “Komşuya iğne yaptırmaya gidiyorum” diyerek evden çıkıp gece geç saatlerde gelmesine sinirlendi. İki kardeş, bu nedenle tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma büyüdü, evde bulunanların ifadesine göre, Nihat Gemli, kardeşine vurmaya başladı. Kardeşini bir süre döven Gemli, daha sonra öfkesi dinmeyince belindeki ruhsatsız tabancasını çekti ve yere düşen kardeşi Sevda Yılmaz'ın başına 3 el ateş etti. Sevda Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirdi.
/images/100/0x0/55ea91e0f018fbb8f888981a


Annelerinin, dayıları tarafından dövülmesine ve öldürülmesine tanık olan Sevda Yılmaz'ın 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğu şoka girdi. Dayılarının öfkesinden korkan çocuklar, arkadaki odaya saklandı. Nihat Gemli, cinayetin ardından evden çıkıp izini kaybettirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alarak görgü tanıklarını ifadelerine başvurmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Nihat Gemli'nin, iki yıl önce cezaevinde olan kardeşleri M. Gemli ve U. Gemli ile birlikte, iki kişinin öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla yargılandığı ancak yaklaşık bir yıl önce beraat ettiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!