Eureko, Garanti Sigorta çalışanını ’lale’yle kucakladı

Güncelleme Tarihi:

Eureko, Garanti Sigorta çalışanını ’lale’yle kucakladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2007 00:00

Garanti Sigorta ve Garanti Emeklilik’in yeni ortağı Hollandalı Eureko, anlaşmanın ardından çalışanlara "lale" göndererek, kendini tanıttı.

14 milyar Euro’yu aşan prim üretimiyle Avrupa’nın önde gelen sigorta grupları arasında yer alan Eureko B.V., Garanti Sigorta’nın yüzde 80’ini, Garanti Emeklilik ve Hayat’ın ise yüzde 15 hissesini almak üzere yaptığı anlaşmanın ardından yaklaşık 1000 çalışana CEO Maarten Dijkshoorn imzasıyla, birer mektupla birlikte lale dağıttı.

İKİ ÜLKENİN ORTAK SİMGESİ: Anlaşmanın yapıldığının açıklandığı 21 Mart’tan sonraki hemen ertesi gün, şirketlerin Taksim’deki merkezlerine kamyonlarla lale gönderen ve en üst düzeyden en alt kademedeki çalışana kadar lale sunan CEO Dijkshoorn, mektubunda "Bu ortaklıktan duyduğumuz heyecanı sizlerle bizzat paylaşmak istedim" dedi. "Türkiye ve Hollanda’nın ortak simgesi olan ve ilk kez ülkenizde yetiştirilerek, dünyaya Hollanda üzerinden yayılan laleyi, birlikte çalışmaya başlamamızın anısı olarak size takdim etmek istiyorum" diyen Dijkshoorn, çalışanları Eureko hakkında da bilgilendirdi. Dijkshoorn, mektubunda Türkiye’nin hızla büyüyen ekonomisiyle güzel bir ülke olduğuna değinerek, "Ortaklık süreci boyunca, Garanti’nin müşteri odaklı vizyonunun ve iş yapış yöntemlerinin ortaklık paydamız olduğunu gördük. Bilgi ve becerilerimizi birleştirerek, Türkiye’de olağanüstü bir büyüme gerçekleştireceğimize eminim" dedi.

KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSETTİK: Dijkshoorn, mektubunda Eureko’nun Avrupa pazarlarında, değişik dağıtım kanallarından satışa sunduğumuz finansal ürünler konusunda, uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahip olduğunu belirterek, şunları artardı: "Bu uzmanlığımızı, sizlerin banka sigortacılığı alalındaki tecrübe ve yetkinliklerinizle birleştirerek kazançlı bir gelecek yaratacağımıza eminim. Garanti yönetimi ve çalışanlarıyla yaptığımız görüşmelerin tümünde, kendimizi hoş bir ortamda, adeta evimizde hissettik. Bu vesileyle, sizlere en içten dileklerimle merhaba diyor, hepinizle en kısa sürede şahsen tanışmayı ümit ediyorum."

VİZYON İÇİN GELDİ: Bu jesti ile çalışanların sempatisini toplayan CEO Dijkshoorn, hafta sonu da İstanbul’a gelerek yöneticilerle birlikte ilk vizyon toplantısını yaptı.

Laleler Hollanda bayrağı renginde saksılarla gitti

HER bir çalışana Hollanda bayrağının renkleri olan kırmızı, beyaz ve mavi saksılarda 3 ayrı renkte lale gönderen Eureko CEO’su Dijkshoorn, Garanti Sigorta ve Garanti Emeklilik personeline yönelik mektubunda, kendilerini de şöyle anlattı: "Biz özellikle sigortacılık ürünlerine odaklanmış, Avrupalı bir finansal hizmet şirketiyiz. Merkezimiz, kurulduğumuz ve pazar lideri olduğumuz Hollanda’da. Lüksemburg, Belçika, Yunanistan, İrlanda, Slovakya, Fransa, Romanya, Bulgaristan, Güney Kıbrıs ve Polonya’da da faaliyet gösteren şirketimizin 20 bini aşkın çalışanı bulunuyor. Temel değerlerimizi oluşturan müşterilerimizin, hissedarlarımızın ve çalışanlarımızın yanısıra, bağlantılı tüm gruplara maksimum hizmet sunarken, işbirliğinnde temel ilkelerini korumak için tüm çabayı gösteriyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!