Etekli Kadirizm görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Etekli Kadirizm görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Demirhan HARARLI
Haberin Devamı

Kadir İnanır'ın lösemili kızı uğruna Pamuk Prenses kılığına girdiği 'Komser Şekspir' filmi, seyirciyle buluştu. Beyoğlu Fitaş Sineması'nda önceki akşam gerçekleşen galaya Müjde Ar'ın katılmaması dikkat çekerken Sinan Çetin ‘‘Müjde Hanım önceki filminin galasında tinerci çocuklarla ilgili çıkan haberler nedeniye galaya katılmayacağını söyledi’’ dedi.

Ancak geceye katılanlar Müjde Ar'ın film afişinde Kadir İnanır'dan küçük kalmasına sinirlendiğini konuştular.

Galaya oyunculardan Pelin Batu, Okan Bayülgen, Özkan Uğur, Gazanfer Özcan, Mesut Ceylan ve yönetmen Sinan Çetin’i kıramayarak kamera karşısına geçen tanınmış gazeteci Selahattin Duman da katıldı.

Kadir İnanır geceye Derman Bey dizisinde rol alan manken sevgilisi Ayşe Hatun Önal'la birlikte gelirken Okan Bayülgen de manken sevgilisi Cansu Dere ile katıldı.

Filmin başrol oyuncularından Pelin Batu yönetmen sevgilisi Mustafa Altıoklar'ı, gala gecesinde babası İnal Batu ve annesi Nevra Batu'yla tanıştırdı.

Gecede ilginç bir uygulama da yapıldı. Son zamanlarda filmcilerin korsan VCD korkusu 'Komser Şekspir'in galasında da kendini hissettirdi. Bir süredir filmin sinema salonlarında gösterilmeye başlamasıyla birlikte korsan VCD satılan tezgahlara da düşmesi yapımcıları huzursuz ediyordu. Bunu bahane eden yetkililer, filmin başlamasıyla salonda bulunan kameramanları dışarı çıkardı. Bu anlamsız uygulama, kameramanlar tarafından protesto edildi. Haberciler kameralarını salonun girişinde yere bırakarak uygulamayı protesto etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!