Eski filmlerimi ne olur yakın

Güncelleme Tarihi:

Eski filmlerimi ne olur yakın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2001 01:35

İtalya'nın dünya sinemasına armağanı, bir zamanların en seksi yıldızlarından Laura Antonelli tanınmaz hale geldi. Antonelli'nin metabolizması bozuldu. Bu nedenle aşırı şişmanlayan ünlü yıldızının intihar etmesinden endişe ediliyor. Antonelli, ‘‘ne olur eski filmlerimi yakın’’ diye yalvarıyor.

İtalyan basınının ‘‘Laura Antonelli'nin dramı’’ başlığıyla inanılmaz fotoğraflarını yayınladığı yıldızın filmleri, bir zamanlar hasılat rekorları kırardı. Antonelli, uzun yıllar hayatını paylaştığı ünlü Fransız aktör Jean Paul Belmondo'dan ‘‘büyük aşkım’’ diye söz ederdi.

Antonelli'nin hayatı, bir ihbar üzerine değişti ve evinde 5 gram kokain bulununca cezaevine girdi. Tanıklar, ‘‘Laura Antonelli uyuşturucu ticareti yapıyor’’ iddiasında bulundular. Aleyhindeki ifadeler yüzünden tekrar yargılandı ve mahkum oldu. Sinir krizleri geçirince cezaevi yerine akıl hastanesine kaldırıldı. Sonuçta iftiraya uğradığı anlaşıldı.

YAPAYALNIZ KALDI

Özgürlüğüne kavuştuktan sonra da kötü günler devam etti. Aşk, para, şöhret ve dostlarıyla olan mükemmel yaşamı yıkılmıştı. Antonelli, yeni ve ikinci hayatında yapayalnızdı. Parasızdı, o eski dostları onu terk etmişti, artık ünlü de değildi. Yeryüzünün tüm dertleriyle kuşatılan talihsiz Antonelli, kendini yemeğe vurdu. Durmaksızın atıştırıyor ve her geçen gün balon gibi şişiyordu. Metabolizması dengesini yitirdiğinden kilosu 56'dan 120'ye fırladı. Bir klinikte tedaviyi denedi, ama kilolarını dizginleyemedi.

ÖLMEK İSTİYORUM

Doktorlarına ve komşularına sık, sık ölmek istediğini söyleyen Laura Antonelli'nin yaşamına son vermesinden endişe ediliyor. Genelde siyah, sade kıyafetlerle dolaşan Antonelli, Marlon Brando'nun son haline ya da Rus kadın gardiyanlara benzetiliyor. Hep sinirli, asık yüzlü ve acılı bir ifadesi olan Antonelli, filmlerini anımsadıkça çıldıracak gibi olduğunu, yaşadığı gerçeklere dayanamadığını itiraf ediyor. Ünlü yıldız eski filmlerinin yakılması için doktorlara yalvarıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!