Eski eşler bayram yapmadı: Bir cinayet bir dayak

Güncelleme Tarihi:

Eski eşler bayram yapmadı: Bir cinayet bir dayak
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 23, 2012 13:23

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Antalya ve İstanbul'dan bir cinayet bir de dayak haberi geldi. Eski eşler bayram yapmadı. İstanbul Küçükçekmece'de bir kadın eski eşi tarafından öldürülürken, Antalya'da ise 34 yaşındaki bir kadın eşi tarafından dövüldü.

Haberin Devamı

Ä°STANBUL'DA CÄ°NAYET

1 hafta önce ÅŸikayetçi olduÄŸu, ayrı yaÅŸadığı eÅŸi tarafından öldürüldü. Küçükçekmece’de 8 yaşındaki çocuÄŸunu okuldaki 23 Nisan törenlerine götüren AyÅŸe Ä°nce (34) çıkışta kendisini bekleyen eÅŸi Mehmet Ä°nce (34) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Â

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İlköğretim okulunun çıkışındaki olay bu sabah meydana geldi.


Edinilen bilgiye, 8 yaşındaki çocuğunu 23 Nisan törenlerine götüren Ayşe İnce, tören bitiminde evlerine dönecekleri sırada ayrı yaşadığı eşi Mehmet İnce tarafından bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan Ayşe İnce, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan Mehmet İnce, Küçükçekmece Araştırma Amirliği’nde sorguya alındı. Bir hafta önce Ayşe İnce’nin eşi tarafından tehdit edildiğine dair savcılığa başvurduğu ve Mehmet İnce’nin ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Haberin Devamı

ANTALYA'DA DAYAK


Antalya’da 34 yaşındaki Ş. T., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına götürmek istediği oğlunu almak için gittiği, eski eşi 40 yaşındaki H.U. tarafından demir çubukla dövüldü.

 

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa İlçesi'nde bulunan çocuk parkında meydana geldi. Ş. T., velayeti boşandığı H.U.’da olan oğlunu almak için eski kocasının işyerinin bulunduğu yere geldi. Reklam işleri yapan eski kocasından oğlunu alarak 23 Nisan etkinliklerine götürmek isteyen Ş. T., H.U.’dan olumsuz yanıt aldı.

İşyeri önünde ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce öfkeli adam, işyerinden aldığı demir çubukla eski eşine saldırdı. Saldırıdan korunmak için hemen yakındaki çocuk parkına koşan Ş. T., peşinden koşan H.U. tarafından demir çubukla dövüldü. Çevredekilerin gözü önünde eski eşini feci şekilde döven H.U., oğlunu da alarak kaçtı.

Çevredekiler, Ş. T. için olay yerine ambulans çağırdı. Kısa sürede çocuk parkına gelen 112 Acil Yardım ekipleri, sırt, bel, bacak ve boynunda ezikler oluşan Ş. T.'yi , Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ş. T.'nin hastanede tedavisi devam ederken, polis saldırgan H.U.’yu arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!