Eski Adalet Bakanı Oktay bugün taburcu olacak

Güncelleme Tarihi:

Eski Adalet Bakanı Oktay bugün taburcu olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 11:04

“Ergenekon” soruşturması kapsamında gözaltına alınan, yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan ve kalbine stent takılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın bugün taburcu edilmesi bekleniyor.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Aşık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oktay'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve taburcu edilmesinde bir sakınca görmediklerini söyledi. Prof. Dr. Aşık, Seyfi Oktay'ın sağlık durumunu sabah değerlendirdiklerini belirterek, “Bugün akşam üzeri Sayın Oktay'ı taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 1 Haziran Salı günü sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay'ın, Keçiören ve Beysukent'teki evleri ile Gaziosmanpaşa'daki bürosunda arama yapılmıştı. Oktay, daha sonra sağlık kontrolü için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürülmüş, sağlık kontrolünün ardından, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!