Eşini ve kayınvaledisini çaydanlıkla dövdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini ve kayınvaledisini çaydanlıkla dövdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2006 13:01

AKSARAY’da 32 yaşındaki Ahmet Koyak, başka kadınlarla birlikte olduğu için çocuklarıyla birlikte kendisini terk eden eşi 28 yaşındaki Ayşe Koyak’ı geri dönmeye ikna edemeyince, hem eşini hem de kayınvalidesi 47 yaşındaki Türkan Karsandı’yı çaydanlıkla döverek hastanelik etti. Dayakçı koca kaçarken, anne ve kız hastenede tedavi altına alındı.

Dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, inşaat işçisi olarak çalışan Ahmet Koyak 2 gün önce eşi Ayşe Koyak’ı ve 2 çocuğunu annesinin evine gönderdi. Bir süre annesinde kalan genç kadın dün akşam çocuklarını alarak eve geri döndü. İçeriye girdiğinde alkol içildiğini ve bardaklarda ruj lekelerinin bulunduğu gören Ayşe Koyak, eve hayat kadını aldığı gerekçesiyle kocasıyla tartışmaya başladı. Çıkan tartışma üzerine kızları 6 yaşındaki Hatice ve 4 yaşındaki Zehra’yı alan Ayşe Koyak, kocasını terk ederek annesi Türkan Karsandı’nın evine gitti.

2 saat sonra kayınvalidesinin evine giden Ahmet Koyak, eşini eve tekrar dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak kabul etmemesi üzerine sinirlenen Ahmet Koyak iddiaya göre evin kapılarını kilitleyerek eşi Ayşe Koyak’ı tekme ve tokatla dövmeye başladı. Bu arada sobanın üzerindeki çaydanlığı alan Ahmet Koyak, hem eşine hem de araya giren kayınvalidesi Türkan Karsandı’a vurarak yaraladı.

Eşini ve kayınvalidesini kanlar içerisinde bırakan kızgın koca evden ayrılırken, yaralı anne kız 112 acil servis ambulansı ile Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste Türkan Karsandı’nın başına 12 dikiş atıldı. Vücudunda morluklar oluşan yaralılar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Eşinden yıllardır şiddet gördüğünü ifade eden Ayşe Koyak, “Eşimden en küçük bir tartışmada sürekli dayak yiyorum. Ben ona eğer beni seveceksen sev, sevmeyeceksen ayrılalım dedim. Eve kadın getirmemesini söyledim. Ama anlamadı. Şikayetçiyim ve ayrılmak istiyorum” dedi.

Kayınvalide Türkan Karsandı ise “Kızımın damadımdan çekmediği kalmadı. Ben kızıma her zaman ayrılmasını söylüyordum. O da iki kızının hatırına duruyordu. Ama eve sürekli kadın getirince kızım gitmek istemedi. Bizi eve kapatıp dakikalarca yumruk tekme ve soba üzerinde bulunan çaydanlıkla dövdü. İnsanlıktan çıktım” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ve kaçan Ahmet Koyak’ın bulunması için çalışma başlatıldığını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!