Esenyurt'ta vahşet! Parkta yürürken 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2021 23:25

Esenyurt'ta Meryem Yılmaz isimli 3 çocuk annesi kadın, internetten tanıştığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi Kadir Topbaş Parkı’nda meydana geldi.

Esenyurt’ta market alışverişi yapmak için dışarıya çıkan 3 çocuk annesi Meryem Yılmaz, daha önce internet üzerinden tanıştığı ve takıntılı olduğu iddia edilen Erdal Dönmez tarafından Kadir Topbaş Parkı’nda 15 yerinden bıçaklandı.

 Yılmaz kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Esenyurtta vahşet Parkta yürürken 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

OTOPSİ İŞLEMİ TAMAMLANDI

Haberin Devamı

Meryem Yılmaz’ın otopsi işlemi bu sabah tamamlandı.

Talihsiz kadının cenazesi, ağabeyi Erdal Yılmaz tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak defnedilmek üzere Esenyurt’a götürüldü.

Esenyurtta vahşet Parkta yürürken 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Meryem Yılmaz’ın ölüm tehditleri aldığını iddia eden ağabey Erdal Yılmaz, “Ölüm tehditleri alıyordu, polis karakolunda ifadesi de var. Evden markete çıkarken bir anda katlediyor, 15 yerinden yaralıyor, bıçaklıyor. En kısa sürede yakalanmasını istiyoruz. Daha önce de suçları varmış. 60 tane suç kaydı varmış. Neden yakalanmıyor? Benim kardeşim yandı, başkaları yanmasın. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Adalet yerini bulsun istiyoruz. Sürekli takip ediyormuş. Adım adım takip ediyormuş. Saat 18.00 gibi Kadir Topbaş Parkı’nda 15 yerinden bıçaklanarak katledildi” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!