Esenler'de 4 kişi 1 milyon doları gasp etti

Güncelleme Tarihi:

Esenlerde 4 kişi 1 milyon doları gasp etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 23:34

Küçükçekmece'de bir otomobildeki 3 kişiyi silahla etkisiz hale getiren maskeli 4 kişi, otomobilde bulunduğu belirtilen yaklaşık 1 milyon doları alarak kaçtı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi A Blok önünde meydana gelen olayda, Ukrayna uyruklu bir iş adamına ait olduğu belirtilen CE 3840 AB plakalı otomobilin yanına gelen tabancalı, kar maskeli 4 kişi, otomobilde bulunan 3 kişiyi etkisiz hale getirdi.
Otomobildeki kişileri aracın önünde yere yatıran silahlı kişiler, otomobildeki büyük bir valiz ile küçük çantaları alarak 34 UJ 5809 plakalı minibüse yüklediler.
Minibüsle olay yerinden uzaklaşan saldırganlar, aracı sanayi sitesinin başka bir yerine bırakarak, plakası belirlenemeyen bir araçla kaçtılar.
Olay yerine gelen polis ekiplerine bilgi veren mağdurların, “bir kargo firmalarının bulunduğunu, arıza yapan kamyonlarını tamir için sanayi sitesine geldiklerini, gaspçıların aldığı çantaların içerisinde ise Ukrayna ve İstanbul'daki bazı esnafa ait yaklaşık 1 milyon dolar olduğunu” söyledikleri öğrenildi.
Görgü tanıkları ise olayı polis operasyonu sandıklarını belirterek, kaçan saldırganların üzerindeki yeleklerde “polis” amblemi bulunduğunu ifade ettiler.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 3 mağduru ifadesine başvurmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!