Erbakan'ın 80. yaşı kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Erbakanın 80. yaşı kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2006 12:32

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına denk gelen doğum gününü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte kutlarken, aynı gün doğan eski liderleri Necmettin Erbakan da Saadet Partisi (SP) kadın kolları yöneticileriyle kutlama yaptı.

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, AKP ve SP için anlamlı birer doğum gününe sahne oldu. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 57 yaşını Başbakan Erdoğan’la birlikte kutladı. AKP’nin yapımı süren yeni genel merkez binasında gerçekleşen doğum gününde Gül için pasta kesildi. Başbakan Erdoğan da Gül’e bir kitap ve kalem hediye etti. Erdoğan Gül’e hediyesini, “Siyaset yolculuğumuzun başarılarla dolu olmasını Allah’tan dilerim. Birlik, beraberlik ve sağlık içinde...” mesajının yer aldığı bir notla birlikte iletti.

Aynı saatlerde Erdoğan ve Gül’ün eski liderleri Necmettin Erbakan için de İstanbul’da bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Gül gibi 29 Ekim doğumlu olan Erbakan’ın 80’inci yaş günü için SP’nin kadın kolları tarafından kutlama yapıldı. Kadın kolları yöneticilerince Erbakan’a doğum günü nedeniyle çiçek verildi. Erdoğan doğum günü kutlaması için kadın kollarına teşekkürlerini iletirken, ömrünü davaya adadığını, bundan sonra da son nefesine kadar dava için mücadele edeceğini belirterek, “Allah’ın cümlemize Kuran yolu üzerinde ve son nefesimizde iman ile bu dünyadan ayrılmayı nasip etmesini diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!