Er Jessica'nın öyküsü bu yaz TV dizisi oluyor

Güncelleme Tarihi:

Er Jessicanın öyküsü bu yaz TV dizisi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2003 02:09

Hollywood, Irak'ta esir düştükten sonra Amerikan özel birliklerinin operasyonuyla hastaneden kurtarılan er Jessica Lynch'in öyküsünü, bu yaz TV ekranlarına getirmeye hazırlanıyor. Reyting rekorları kıracağına inanılan TV filminin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Hollywood'dan sızan haberlere göre, ‘‘Er Jessica'yı Kurtarmak’’ filminde, kırsal kesimden gelen asker Jessica Lynch'i, Sarah Michelle Gellar canlandıracak.

Jessica Lynch'in Nasıriye'de bir hastanede bulunduğunu Amerikalılara bildiren Iraklı avukat Muhammed'i ise Jimmy Smits'in oynayacağı belirtiliyor. Avukat Muhammed'in aynı hastanede hemşire olarak çalışan karısı için Jessica Alba'nın adı geçiyor. Pembe dizi yıldızı Mark Consuelos'un Jessica'yı kurtaran komando timinin liderini oynaması planlanıyor. Jessica Lynch'in kamyon şöförü olan babası için Tom Arnold, annesi için de Cybil Shepperd'in isimleri konuşuluyor. Barbra Streisand'ın kocası James Brolin ise Jessica'ya ilk tıbbi müdahaleyi yapan Dr. Albay David Rubenstein'ı canlandıracak.

MUHAMMED ARANIYOR

Bu arada ABD'nin Batı Virginia Eyaleti'nin Charleston kentinde yaşayanlar, ‘‘er Jessica'yı kurtaran’’ Iraklı avukat Muhammed'in peşine düştü. Avukat Muhammed'in nerede olduğu tam olarak bilinmezken Charleston'da ‘‘Muhammed'in Dostları Derneği’’ kuruldu. Iraklı avukat, er Jessica'nın memleketi olan Batı Virginia'nın ‘‘en popüler adamı’’ haline geldi. Avukat Muhammed ve ailesine, ABD vatandaşlığı verilmesini isteyenler de bulunuyor. Iraklı avukat ve ailesinin Kuveyt'te ABD güçlerinin korumasında olduğu ifade ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!