Enişte kurbanı Ahmet toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Enişte kurbanı Ahmet toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2011 16:43

Sivas'ta üç gün önce teneffüste eniştesi tarafından kaçırıldıktan sonra derede boğularak öldürülmüş bulunan ilköğretim öğrencisinin cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Abdulvahabigazi Mahallesi'nde eğitim veren Abdulvahabigazi İlköğretim Okulunun 7. sınıf öğrencisi Ahmet Karakaya'nın (13) cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Cinayete kurban giden Ahmet'in cenazesi, Sivas Belediyesine ait cenaze aracıyla Karakaya ailesinin Huzur Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada, acılı anne Ayşe Karakaya ve yakınları, çocuğun cenazesini görmek istedi.

Tabutun üzerinin açılmasının ardından cenazeyi gören acılı anne ve bazı yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Anne Karakaya'nın “Allah ona da versin, Allah
onun canını alsın” şeklinde ağladığı duyuldu. Karakaya'nın bazı yakınlarının baygınlık geçirdiği gözlendi. Ahmet'in cenazesi, Tayyar Ağa Camisi'nde kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına, Ahmet'in babası Bekir Karakaya, kardeşleri, akrabaları, Kurtlapa beldesi Belediye Başkanı Ahmet Darı ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada, emniyette sorgusu süren zanlı M.A.G. ile beraberinde gözaltına alınan kişilerin de bugün savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

Sivas'ta ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Karakaya (13), 28 Mart'ta öğlen saatlerinde okulda teneffüse çıktığı sırada eniştesi M.A.G. tarafından kaçırılmış, Gümüşdere bölgesindeki bir derede boğularak öldürülmüştü. Olayla ilgili enişte M.A.G. ile arkadaşı M.K. gözaltına alınmıştı. Zanlının bazı yakınları da ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürülmüştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!