Regaip Kandili mesajı seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edin! 2019 Regaip Kandili mesajları

Güncelleme Tarihi:

Regaip Kandili mesajı seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edin 2019 Regaip Kandili mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 13:53

Müslümanlar, yılın ilk kandil heyecanını yaşıyor. Türkiye'nin dört bir yanında Regaip Kandili nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor, sosyal medya profillerinde ise kandil mesajları paylaşılıyor. Vatandaşlar, özellikle uzakta aile üyelerine, dostlarına bir kandil mesajıyla hem onları unutmadıklarını gösteriyor hem de iyi dileklerde bulunuyor. İşte, Regaip Kandili'nin anlam ve önemini anlatan kandil mesajları...

Haberin Devamı

Günün feyiz ve nimetlerini en anlamlı sözlerle yakınlarına bildirmek isteyen vatandaşlar, şu dakikalarda internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. En güzel Regaip kandili mesajları için kısa ve anlamlı seçenekleri tercih eden vatandaşlar, gönderilerini bu seçenekler üzerinden gerçekleştirecek. İşte, en güzel kandil mesajları ve sözleri derlemesi...

KISA VE EN YENİ KANDİL MESAJLARI

Kısa ve anlamlı seçenekleriyle gönderileri süsleyecek olan kandil mesajları, internet üzerinden en yeni seçenekleri ile gündemde yer alıyor. İşte, Müslüman dünyası için anlam ve önemi büyük olan bu günde gönderebileceğiniz birbirinden güzel kandil mesajları derlemesi

Bu mübarek gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim.

Haberin Devamı

Regaip gecesi, duaların geri çevrilmediği bir gecedir. Bunu fırsat bilerek bu gece dualarımızı eksik etmeyelim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Regaip Kandili kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bir gündür. Bu günü layıkıyla yaşamak dileğiyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Bugünün hepimiz için ruhani bir arınma sağlaması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Regaip Kandili hepimiz için mübarek olsun

Üç Aylar; Müslümanın ruh şöleninin başlangıcıdır. Recep ve Şaban kurulacak gök sofrasının habercisidir
Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb’in hepsini tutmuş gibi sevap verilir. Hayırlı Kandiller.

Rabbim Recep ayının ilk gecesi hürmetine; Duası kabul olmuş bir kul sevinci yaşat bize. Sabrımızın mükafatı olarak, "Çok şükür" diyebilmeyi de nasip et cümlemize.

Yaratana daha derin bir şükür imkânı bulacağımız Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Sizin, ailenizin ve tüm İslam âleminin Regaib kandilini tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını dilerim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Dini duyguların yoğunluk kazanacağı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı bu günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Allah ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsatlar sunan bu günde her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını dilerim.

Rahmet, mağfiret ve bereketi bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi bu günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

Yüce Mevla'dan üç ayların ve bu mübarek gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.

Regaib Kandili; kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe ederek geleceğimizi planlamamız için büyük bir fırsattır. Bu vesileyle Regaip Kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanmasını temenni ediyor, Üç Aylar ve Regaib Kandilinin bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!