En seksi 100

Güncelleme Tarihi:

En seksi 100
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

En önemli sinema dergilerinden biri olan Empire'ın 1998 yılının en seksi yıldızlarını seçmek için yaptığı anketin sonuçları Hollywood'a bomba gibi düştü. Geçen yılın listesinden tamamen farklı olan bu yılki liste, Hollywood'un değişen yüzünü gösteriyor. Cameron Diaz, Sandra Bullock ve Keanu Reeves listenin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Ama listenin üst sıralarında yeni isimler de yok değil; Neve Campbell, Denise Richards, Heather Graham ve Matt Damon-Ben Affleck ikilisi ilk sıralarda yer alarak seksi yıldızlar kategorisinde yeni bir çağ açıyorlar. Marilyn Monroe, Al Pacino ve Robert de Niro gibi isimler listede yer almaya devam ediyor. Türk izleyicisi için en şaşırtıcı olay, Bruce Willis'in listenin sonuncu sırasında yer alıp, 100. gelmesi. Gelelim sonuca; 1998'in en seksi yıldızları Titanik'ten geliyor: Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio...

Kate Winslet

Yaşı: 23

Geçen yılki sırası: 28

Seksapeli: Dünyanın en seksi yaratığı Reading'den geliyor. Hollywood'un ve Avrupa'nın gözde yıldızlarını arkada bırakarak bir numaraya yerleşmeyi başaran Winslet, geçtiğimiz günlerde evlenerek bazı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Drew Barrymore

Yaşı: 23

Geçen yılki sırası: 17

Seksapeli: 11 aylıkken televizyona çıkmış olmasından mı bilinmez, müthiş bir oyunculuk yeteneğine sahip Drew Barrymore. Küçük yaşta alkole alışması ve tedavi görmesi nedeniyle kötü kız sınıfına ayrılmasına neden olsa da oyunculuk yaşamındaki başarıları sürüyor. En son olarak da Evlilik Öpücüğü filminde yeteneklerini sergiledi.

Bruce Willis

Yaşı: 40

Geçen yılki sırası: Listeye yeni giriyor.

Seksapeli: Türk izleyicisinin Mavi Ay dizisinden bu yana gözdesi haline gelen Bruce Willis 100. sırada. Bruce’a da bu yapılır mı demek geliyor içimizden... Anlamlı gülümsemesi, mavi gözleri, cool cazibesi ve hayata esprili bakışı ile gelecek yıl daha ön sıralarda yer alması bekleniyor.

Sharon Stone

Yaşı: 40

Geçen yılki sırası: 6

Seksapeli: Modern çağın seks sireni. Sinemanın en şehvetli kadınlarından biri olan Stone yaşına rağmen erkeklerin yüreklerini hoplatmaya devam ediyor. 36. sırada.

Leonardo Di Caprio

Yaşı: 24 ,Geçen yılki sırası: 15

Seksapeli: Titanik'teki rol arkadaşının arkasında ikinci sırada yer alsa da, Di Caprio geçen yıl genç kızların en gözde yıldızıydı. Tabii, buna şaşmamak gerekiyor. Çocuksu yüzü, melek bakışları ile Romeo ve Juliet'te Juliet'in bile kalbini çalmıştı. Kimi zaman romantik filmlerdeki sevgiliyi oynayan, kimi zaman da kılıç sallayan Caprio'nun ekrandaki müthiş görüntüsü, en aptal rollerde olsa bile seyircinin kalbini kazanmayı başarıyor.

Denise Richards

Yaşı: 27

Geçen yılki sırası: Listeye bu yıl ilk kez giriyor

Seksapeli: Denise Richards'ı görünce akla ilk gelen kelime ‘‘büyük’’ oluyor. Büyük gözler, kocaman dudaklar ve iri hatlara sahip bir vücut... Vücuduna yapışan giysiler giymekten hiç çekinmeyen Richards Yıldız Gemisi Savaşçıları filmindeki çekici kadın asker rolünden sonra, Vahşi Şeyler'de baştan çıkarıcı Kelly'i canlandırmıştı.

Matt Damon

Yaşı: 27

Geçen yılki sırası: Listeye bu yıl ilk kez giriyor.

Seksapeli: 12 ay gibi kısa bir sürede küçük roller oynayan bir oyuncudan, bir yıldıza dönüştü. Bir kere zeki... Ne de olsa Harvard'a gitmiş. Yağmurcu ve Can Dostum'u seyredenler onun gülümsemesini unutamıyorlar. Er Ryan'ı Kurtarmak, Rounders ve The Talented Mr Ripley'deki rollerinin bu iddiaya bir zarar vermeyeceği söyleniyor.

İlk 10

1. Kate Winslet

2. Leonardo Di Caprio

3. Neve Campbell

4. Courteney Cox

5. Denise Richards

6. Ben Affleck

7. Matt Damon

8. Cameron Diaz

9. Gwyneth Paltrow

10. Jeniffer Aniston

20 yıl sonra yeniden Halloween...

Orijinal Halloween filminin devamı olan bu filmi tecrübeli yönetmen Steve Miner yönetiyor. Filmde başrolleri Jamei Lee Curtis, Adam Arkin, Josh Hartnett, Michelle Williams, Adam Hann-Byrd, LL Cool J, Jodi Lynn O'Keefe ve Janet Leigh paylaşıyorlar.

Korku Bayramı'nda Jamie Lee Curtis, yirmi yıl sonra, halen geçmişini bırakmak için uğraş veren Laurie Strode'u canlandırıyor. Keri Tate takma adıyla 17 yaşındaki oğlu John (Josh Harnett) ile küçük bir kasabada yaşıyor ve özel bir okulda öğretmenlik yapıyor. Tek sırdaşı olan Will Brennan (Adam Arkin), okulun rehberlik danışmanı.

Şimdi, yirmi yıl sonra, Michael Myers aniden yine hayatına giriyor. Bu kez intikam peşinde olduğu insan yalnızca Laurie değil. Kapı komşusu Jimmy (Joseph Gordon Levitt), okulun güvenlik görevlisi olarak çalışan tutkulu bir yazar olan Ronnie (LL Cool J), John, kız arkadaşı Molly (Michelle Williams) ve arkadaşları Charlie (Adam Hann-Byrd) ve Sarah (Jodi Lyn O'Keefe) da onun intikam peşinde olduğu insanlar arasında... Bu küçük öğrenci grubu kendi Cadılar Bayramı eğlenceleri için okulun kamp gezisini ekince, kanın sudan daha yoğun olduğunu buluyorlar. Bir kez daha Laurie Strode bu kötü duruma katlanmak zorunda kalıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!