“En iyinin en iyisi” LG’ye

Güncelleme Tarihi:

“En iyinin en iyisi” LG’ye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2006 10:16

LG’nin kullanıcılarının beğenisine sunduğu yenilikçi ve tasarım harikası LG “e-book” Red Dot “en iyinin en iyisi” ödülünü kazandı. En önemli Red Dot tasarım ödülü olan “tasarım kavram ödülünün” sahibi olan yakıt hücresi ile güçlendirilen bu doğa dostu notebook ile LG Electronics, T1 Express Dual ve AN110 ile kazandığı “en iyinin en iyisi” ve “en iyi tasarım ekibi" ödülleri de dahil en prestijli ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

En prestijli tasarım kavram ödülünü kazanan LG “e-book”, doğal gaz, metil alkol ve diğer sıvılaştırılmış yakıt hücrelerini kullanan doğayla dost bir notebook. Düz ve ince ergonomik tasarımı ile kullanım ve taşıma kolaylığı sunan bu ödüllü notebook, dört yanındaki OLED ekranlar ve dokunmatik kontrol özelliği ile LG'nin üstün yenilikçi anlayışını yansıtıyor. LG “e-book” ayrıca “red dot: esin kaynağı” ödülü için de aday gösterildi.

 

LG “e-book”, ödülünü Singapur Red Dot Tasarım Müzesi’nde 24 Kasım tarihinde düzenlenen ödül töreni ile aldı. Red Dot Tasarım Ödülleri ve ICSID (Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi) Başkanı Prof. Dr. Peter Zec ile Red Dot Tasarım Ödülleri Asya Başkanı Ken Koo’nun katılımı ile gerçekleştirilen törende ayrıca ödül kazanan diğer ürünler de sergilendi.

Haberin Devamı

 

LG Electronics DDM Tasarım Araştırma Enstitüsü Başkan Yardımcısı Shim Jae Jin, “LG’ye verilen bu tasarım kavram ödülü, LG’nin dijital çağa ayak uydurduğunun bir teyididir. LG notebook’un aldığı ürün tasarım ve tasarım kavram ödülü LG’nin üst düzey tasarımın lideri olduğunun bir kabulüdür" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!