En çok o aranıyor!

Güncelleme Tarihi:

En çok o aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2007 11:35

Skandallarıyla gündemden düşmeyen ünlü yıldız, internette yine "en çok arananlar" listesinde birinci sıraya oturdu.




Geçen hafta 25 yaşını dolduran Britney Spears,  arama motoru Yahoo’nun Buzz endeksinde 2006’nın en çok arananlar listesine girdi. Ayrıldığı eski eşi Kevin Federline ile mahkemelik olan velayet davası, çılgın gece hayatı, kafasını kazıtması, iç çamaşırsız fotoğrafları haberleriyle gündemden düşmeyen Britney Spears, arama motoru Yahoo’nun genel ve ünlüler endeksinde, bu yılın en çok aranan ismi oldu. En çok aranan isimler listesinde ikinci sıraya, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Güreş Eğlenceleri yerleşti. Geçen yılın 5’inci en çok aranan ismi Paris Hilton bu yıl iki sıra atlayarak üçüncü oldu. İşte yahoo’da en çok arananlar:
Genel:
1. Britney Spears, 2. WWE, 3. Shakira, 4. Jessica Simpson, 5. Paris Hilton, 6. American Idol, 7. Beyonce Knowles, 8. Chris Brown, 9. Pamela Anderson, 10. Lindsay Lohan
En çok aranan ünlüler:
1. Britney Spears, 2. Shakira, 3. Jessica Simpson, 4. Paris Hilton, 5. Beyonce Knowles, 6. Chris Brown, 7. Pamela Anderson, 8. Lindsay Lohan, 9. Jessica Alba, 10. Mariah Carey,
En çok aranan haberler:
1. Steve Irwin’in ölümü, 2. Anna Nicole’ün oğlunun ölümü, 3. Iraq, 4. İsrail ve Lübnan, 5. ABD seçimleri, 6. Fidel Castro’nun felç geçirmesi, 7. Kuzey Kore’nin nükleer çalışmaları, 8. Çocuk yıldız Jon Benet ceinayetine ilişkin olarak Amerikalı öğretmen John Mark Carr’ın itirafı, 9. Saddam Hüseyin mahkemesi ve idamı, 10. Hazreti Muhammed’e ilişkin Danimarka gazetelerinde yayınlanan karikatürler.
En çok aranan ünlü bebekler:
1. Suri Cruise, 2. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, 3. Sean Preston Federline, 4. Jayden James Federline, 5. Kingston Rossdale, 6. David Banda, 7. Moses Martin, 8. Grier Hammond Henchy, 9. Barron William Trump, 10. Dannielynn Hope Marshall Stern.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!