Emral Avşar beyin kanaması geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Emral Avşar beyin kanaması geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2001 02:04

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın annesi organizatör Emral Avşar, dün aniden rahatsızlanarak Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması teşhisi konulan ve ameliyata alınan Emral Avşar'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Evinde otururken dün sabah saatlerinde aniden rahatsızlandığı ve yere düştüğü belirtilen Emral Avşar kısa bir bilinç kaybı yaşadı. Bunun üzerine Avşar, yardımcısının çağırdığı ambulansla hemen Çağlayan'daki Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Annelerinin rahatsızlığını öğrenen Hülya Avşar, eşi Kaya Çilingiroğlu, kardeşi Helin Avşar ile çok sayıda akraba ve dostları ise hastaneye akın etti.

Hastanede gün boyu yapılan kontroller sonucu bir beyin kanaması geçirdiği belirlenen Emral Avşar saat 16.00 sıralarında ameliyata alındı. Beyin Cerrahı Opr. Dr. Orhan Barlas'ın başında bulunduğu bir ekip tarafından ameliyat edilen Emral Avşar'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir açıklama yapılmadı. Ancak, Emral Avşar'ın hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı ileri sürüldü.

Annem bunu da atlatır

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, annesinin rahatsızlığını duyar duymaz hastaneye koştu.

Avşar gazetecilere, ‘‘Ben annemin bu kötü durumu atlatacağını ümit ediyorum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!