Emniyette güldü adliyede ağladı

Güncelleme Tarihi:

Emniyette güldü adliyede ağladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2024 07:00

SOSYAL medya fenomenlerine yönelik Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, Neslim ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 65 şüpheli, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme, üye olma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlarından gözaltına alınmıştı.  

Haberin Devamı

İŞLEMLERİNİ SAVUNDU

Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen’in de arasında bulunduğu 45 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne götürüldü. Fenomen Neslim Güngen’in, adliyeye götürülmek için emniyetten çıkarılırken, gülerek tepeden atkuyruğu yaptığı uzun saçlarını salladığı görüldü. Adliyeye götürülen Güngen, otobüsten indirilip adliye binasına alınırken ise ağladı.

Neslim Güngen, emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddetti. Neslim Güngen, “Bizim yaptığımız tüm iş ve işlemler şeffaftır. Devletin her kurumu gelip bizi denetleyebilir” diye konuştu.

‘İLAÇLARI ZORLA SATTIRDI’

Eşi İnanç Güngen ise “Cihazları ben üretiyordum ancak belgeleriyle Neslim ilgileniyordu. Sağlık Bakanlığı’na kayıt yaptırdığını söylüyordu. Şirket benim üzerime ama bütün işlerle Neslim ilgileniyordu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Emniyette güldü adliyede ağladı

Neslim Güngen’in şirketlerinde çalışan diğer şüpheliler ise emniyetteki ifadelerinde, şirketlerde sahte fatura kesildiğini, kozmetik ürünlerin sağlığa zararlı olduğunu, ilaçların ölümle sonuçlanabilecek yan etkilerinin olduğunu bildiklerini anlattılar. Bu konuda Neslim Güngen’e uyarıda bulunduklarını ancak Güngen’in ilaçları zorla sattırdığını söylediler.

Emniyette güldü adliyede ağladı

TUTUKLANDILAR

Sulh Ceza Hakimliği’nce aralarında Neslihan ve İnanç Güngen’in de bulunduğu 17 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 21 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyette güldü adliyede ağladı

 

 

BAKMADAN GEÇME!