Emniyet müdürü kaçak sigaraları silindirle ezdi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdürü kaçak sigaraları silindirle ezdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2010 13:50

SİVAS Emniyet Müdürlüğü’nce yıl içinde düzenlenen 13 operasyonda ele geçirilen yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 271 bin 883 paket kaçak sigaranın bir bölümü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan tarafından silindirle ezilerek imha edildi.

Haberin Devamı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından kentte bu yıl düzenlenen 13 operasyonda ele geçirilen, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 271 bin 883 paket kaçak sigara, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde imha edildi. İmha işlemi için Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Şemsettin Sak, şube müdürleri ve çok sayıda polis memuru bahçede hazır bulundu. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Mali suç kapsamına giren kaçakçılık, sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, tefecilik ve yolsuzluk suçları ile etkin mücadele sürdürülmekte ve gelişen- değişen suç trendlerine göre yeni mücadele politikaları geliştirilmektedir. Vatandaşlarımız unutulmamalıdır ki, sınırlarımızdan kaçak yollarla giriş yaparak ülkemiz iç piyasasına yayılan gümrük kaçağı sigaraların her bir paketine verilen para, terör örgütlerinin lojistik desteği belki de ülkemiz insanına sıkılan kurşun kaynağı olacaktır. Bu konudaki amansız mücadelemiz, Sivas halkımızın sağduyulu yaklaşımlarıyla artarak devam edecektir.”

SİLİNDİRLE İMHA ETTİ

Operasyonların ardından depoya kaldırılan kaçak sigaralar, görevliler tarafından Emniyet Müdürlüğü bahçesine dizildi. Belediyeden gelen silindire binen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, aracı kendisi kullanarak kaçak sigaraları ezerek imha etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!