Emniyet amiri canavar çıktı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet amiri canavar çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2007 00:00

Muğla'da 4 kişinin ölümüne neden olan trafik kazasına 150 promil alkolle araç kullanan Emniyet Amiri Yakup Çen'in neden olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Muğla'da 4 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan kazada, hatalı sollama nedeniyle çarpışan otomobillerden birini Osmaniye İli Kadirli İlçesi'nde Emniyet Amiri olarak görev yapan Yakup Çen'in kullandığı ve 150 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Osmaniye İli Kadirli İlçesi'nde Emniyet Amiri olarak görev yapan Yakup Çen (40), kullandığı 09 AR 206 plakalı otomobiliyle dün saat 16.00 sıralarında Muğla- Marmaris Karayolu Gülağzı Mevkii'nde, hatalı sollama nedeniyle, Rasim Pala'nın kullandığı 48 M 6565 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Rasim Pala (60), kızı Gamze Taşkın (33), torunu Eftelya Taşkın (6) yaşamını kaybetti, gelini Cally Pala (28) oğlu Kazım Pala (30) eşi Aysel Pala (55), Yakup Çen ve Cumhur Çimen (24) yaralandı.
Yaralılardan Cumhur Çimen, Yakup Çen, Kazım Pala ve Cally Pala Muğla Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazada ağır yaralanan Çen'in yapılan kan tahlilinde 150 promil alkollü olduğu belirlendi. Özel Yüceler Hastanesi'ne kaldırılan Aysel Pala ise bugün yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLADI

Muğla İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, tanıkların ifadesine göre 09 AR 206 plakalı otomobili, dün açıklandığı gibi Cumhur Çimen'in değil Yakup Çen'in kullandığının belirlendiğini söyleyerek, “09 AR 206 plakalı aracın sürücüsünün Yakup Çen olduğunu tespit ettik. Emniyet Amiri Çen'i direksiyondan çıkaran kişiyle görüştük. Gereken yasal işlem yapılacak. Olmasa iyi olurdu, çok üzüldük” dedi.
Öte yandan, Kadirli İlçesi Emniyet Amiri Yakup Çen'in, daha önce de Denizli'de alkollü olarak kırmızı ışıkta geçtiği için kendine ceza kesen Ramazan Çelik ve Mustafa Memiş isimli polis memurlarını dövdüğü öne sürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!