Emmy adayları açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Emmy adayları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2002 17:08

Televizyon dünyasının saygın ödüllerinden biri olan Emmy'nin bu yılki adayları açıklandı. "Six Feet Under" adlı dizi, 23 dalda ödüle aday gösterildi. Dizinin en yakın rakibi 21 dalda bu ödüle aday gösterilen "The West Wing". Brad Pitt'in eşi Jennifer Aniston da komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünün adayları arasında.

Haberin Devamı

"Six Feet Under" ile "The West Wing"  ödül için "Crime Scene Investigations", "24" ve "Law and Order" ile yarışacak.

"Six Feet Under"da rol alan iki aktör, David C.Hall ve Peter Krause'un yanısıra "The West Wing"de ABD Başkanı'nı canlandıran Martin Sheen, "24"teki rolüyle Kiefer Sutherlad ve "The Shields" ile Michael Chilkis drama dalında en iyi aktör ödülünün adaylarından.

Drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülü için de "Six Feet Under"ın iki oyuncusu Rachel Griffiths ile Frances Conroy; Amy Brenneman, Jennifer Garner ve Allison Janney ile mücadele edecek.

Komedi dalında "Sex and the City", "Everybody Loves Raymond", "Friends", "Will & Grace" ve "Curb Your Enthusiasm" aday gösterildi.

Komedi dalında en iyi aktör ödülünün adayları arasında Matt LeBlanc ile Matthew Perry de var. Brad Pitt'in eşi Jennifer Aniston da "Friends" dizisindeki rıolüyle bu dalda en iyi kadın oyuncu adaylarından. Ödüller 22 Eylül'de kazananlara verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!