Emlakçı evinde boğazı kesilerek öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Emlakçı evinde boğazı kesilerek öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2010 14:51

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, emlak alım- satım işleri yapan 55 yaşındaki Bünyamin Ekmen, evinde kalbinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Alanya'nın Kestel Beldebi'nde bugün sabah saatlerinde polisi arayan ve kendisini ‘Bünyamin Ekmen’ olarak tanıtan bir kişi, “Ben bir cinayet işledim. Şu anda Kestel Beldesi, Cumhuriyet Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi'nde Mutlu Apartmanı 5'inci katta sizi bekliyorum. Teslim olacağım” dedi. İhbar üzerine polis olayı jandarmaya bildirdi. Harekete geçen jandarma ekipleri, olay yerine gittiklerinde kapının kilitli olması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alarak çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Ekipler, evde yapılan aramada banyoda küvetin içinde kalbinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan kısa süreli araştırmada ölen kişinin emlakçılık yapan Bünyamin Ekmen olduğu tespit edildi. İhbarda bulunan kişiye ise rastlanmadı.

Jandarma kriminal ekipleri ev içinde parmak izi ve ipucu aradı. Evin salon bölümünde masa üstünde 2 boş bardak ve içki şişesi bulundu. Jandarma cinayete kurban giden Ekmen'in katil zanlısı ile önce içki içtiğini ve ardından öldürüldüğünden şüphe ediyor. Olayla ilgili çok yünlü araştırma başlatılırken, savcılık tarafından Ekmen'e ait cep telefonunun dökümü istendi.

Kayseri'nin Develi İlçesi nüfusuna kayıtlı Ekmen'in bir süre önce Almanya'dan gelerek ilçeye yerleştiği, ayrıldığı eşi ve 2 çocuğunun ise Almanya'da yaşadığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!