Eminağaoğlu’nun Çankırı’daki evine hırsız girdi

Güncelleme Tarihi:

Eminağaoğlu’nun Çankırı’daki evine hırsız girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2013 01:43

CHP milletvekillerinin ardından Çankırı Hakimi ve Yargıçlar Sendikası (Yargı-Sen) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun da başına garip bir hırsızlık olayı geldi.

Haberin Devamı

Eminağaoğlu’nun Çankırı’daki kiralık evine hırsız ya da hırsızlar balkon kapısından girdiler. Evden hiçibir eşya çalınmadığı gibi ev dağıtılmadı bile. Çankırı Polisi olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis balkondaki parmak izleriyle, ayak izlerinden örnek aldı. Eve girenlerin kimliklerinin tespitine çalışılıyor.

''TAKİPTEYİZ MESAJI''
“Şüphelendiğim biri yok” diyen Eminağaoğlu Hürriyet dünyasına “Ben olayı basit bir hırsızlık olayı olarak görmüyorum. Takipteyiz mesajı vermek istemişler. Evden çalınan hiçbir eşya yok. Ev dağıtılmamış bile. Evde değerli eşya bulundurmam. Bilgisayarımı da hep yanımda taşırım” dedi.

FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK
CHP’lilerin evine girilip bir şey çalınmadan çıkılması şeklindeki faili meçhul hırsızlık olaylarına bir yenisi de Ankara’dan sonra Çankırı’da yaşandı. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in ardından Çankırı Hakimi Eminağaoğlu’nun evinde hafta birileri girdi.

Haberin Devamı

Eminağaoğlu olayı şöyle anlattı:
“Geçen hafta sonu Edremit’teydim. Hafta sonunu orada geçirdim. 19 Ağustos Pazartesi sabahı Çankırı’ya döndüm ve doğrudan adliyeye gittim. Eve ancak mesai bitiminin ardından gelebildim. İkinci kattaki evimin balkon kapısının açık olduğunu gördüm. Balkonda birkaç kişiye ait olduğu anlaşılan ayak izleri vardı. Evden hiçbir şey alınmamış ve hiçbir yer dağıtılmamıştı. Polise haber verdim. Polisler gelip balkondaki ayak izlerinden ve balkon kapısındaki parmak izlerinden örnek aldılar. Bana da soruşturmanın devam ettiği ve kimlik tespiti yapmaya çalıştıkları bilgisini verdiler. Soruşturmanın sonucunu bekliyorum. Ama olay garip. Hiçbir eşya çalınmaması basit bir hırsızlık olmadığını ve yaptığımız bazı şeylerin doğruluğunu birilerine de rahatsız ettiğini gösteriyor. Bu olayla bana ‘Takipteyiz’mesajı verildiğini düşünüyorum.”

AYLİN KOTİL DE SOYULMUŞTU
Türkiye’de yüzde 10 olan seçim barajının düşmesi için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen işkadını Aylin Kotil de geçtiğimiz günlerde hırsızlık şoku yaşamıştı. “Seçim barajı düşmezse Brüksel’e” yürürüm diyen Kotil’in pasaportlarının da çalındığı anlaşılmıştı. Kotil, Ankara il sınırından girdiği saatlerde, İstanbul’dan kötü haberi almış ve evi soyulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!