Elysee’de bir kıskanç ‘first lady’ daha

Güncelleme Tarihi:

Elysee’de bir kıskanç ‘first lady’ daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 00:00

Fransa’nın yeni ve tartışmalı ‘first lady’si kıskanç çıktı. Cumhurbaşkanı François Hollande’la nikâhsız bir birlikteliği olduğu için protokollerde krize neden olabileceği sık sık konuşulan gazeteci first lady Valerie Trierweiler’in, sevgilisinin eski karısı Segolene Royal’den hiç hazzetmediği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eafe49f018fbb8f8a40431

Bu arada Trierweiler’in 16 yaşında sahilde çekilen bir fotoğrafı basına yansıdı.

Royal ismini dostlarına yasaklamış

Fransa’da yayın yapan Le Canard Enchaine adlı haftalık gazete, Trierweiler’in, sırf Royal kıskançlığı nedeniyle, çalıştığı dergide kriz çıkardığını yazdı. Gazeteye göre Trierweiler, Paris Match’ta “Royal-Hollande çiftinin çocuğu” ifadesini içeren haberin yazarına, “Sen ne gibi bir oyunun peşindesin” mesajını içeren bir SMS gönderdi.

Trierweiler’in, sosyalistlerin bir önceki cumhurbaşkanı adayı olan Royal’e olan kıskançlığının, “nefret boyutlarında olduğu” öne sürüldü. Partiye ve çifte yakın bir kaynak, L’Express dergisine yaptığı açıklamada, arkadaşlarının, Trierweiler’in yanında Royal’in adını siyasi konularda bile asla anamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Segolene Royal, aynı üniversite ve aynı sınıfta yeraldığı François Hollande ile 1978-2007 yıllarında “anlaşmalı evlilik” yaşamış, çiftin dört çocuğu olmuştu. Çift 2007 yılında, ikinci tur parlamento seçimlerinin yapıldığı günün akşamında ayrılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!