Ekonomi Zirvesi ‘03

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Zirvesi ‘03
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2003 14:23

İ.Ü İktisat Kulübü; 1992 yılında faaliyete geçen, yaklaşık 1200 üyeye sahip bir öğrenci kulübü. İktisat Kulübü, akademik ve sosyal niteliklerde organize etkinlikler düzenliyor. Gösterdiği bu faaliyetlerle de okul içinde ve dışında geniş kitlelere hitap ediyor. Bu etkinliklerin yanı sıra, bu yıl birincisini organize ettiği “Ekonomi Zirvesi 03” ile de büyük bir organizasyona hazırlanıyor.

“Ekonomi Zirvesi ‘03” 19-21 Mart 2003 tarihleri arasında (3 gün) Topkapı Eresin Hotel’ de düzenleniyor. Üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, öğrenciler ile iş dünyası arasında yeni köprüler kurarak; günümüz ekonomik problemlerine ışık tutmak ve ulusal anlamda bilgi paylaşımına olanak vermek  zirveinin temel amaçlar arasında yer alıyor. Zirvede, mevcut siyasi istikrarın ekonomik istikrarı ne şekilde oluşturacağını konusu da tartışılacak.

 

Yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültelerinde öğrenim gören öğrenci ve akademisyenler, iş adamları, siyasiler, bürokratlar, reel sektör temsilcileri ve medya mensupları da zirvenin hedef kitlesini oluşturuyor.

 

Zirvede düzenlenecek olan konferans ve panellere; Başbakan Abdullah Gül,  İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Esfender Korkmaz, Devlet Bakanı Ali Babacan, İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, ATO Başkanı Sinan Aygün,  Alarko Holding Yönetim Kur.Bşk.İshak Alaton, CHP Genel BaşkanıDeniz Baykal, İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Zafer Tunca, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TİM Başkanı Oğuz Satıcı, YASED Abdurrahman Arıman, ANAP Genel Başkanı Ali Talip Özdemir, İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Targan Ünal, Tekfenbank Yön.Kur.Üyesi Dr.Ercan Kumcu, TBB Ekrem Keskin, BDDK, İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ahmet İncekara, Başbakan Yrd. Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, ÖİB Eski Başkanı Uğur Bayar, İSO Başkanı Hüsamettin Kavi, Global Menkul Değerler, İktisat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Toker Dereli, Çalışma ve Sos. Güv. Eski Bakanı Yaşar Okuyan, CHP Milletvekili Bayram Meral, HAK – İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, İst. Kültür Ünv. Öğretim Üyesi Doç.Dr.Emre Alkin, SPK Başkanı Doğan Cansızlar, IMKB Başkanı Osman Birsen ve Gazeteci Uğur Civelek konuşmacı olarak katılacaklar.

 

İstediğiniz taktirde, şirketinizle ana sponsor, yan sponsor, ürün sponsoru,  ulaşım sponsoru, iletişim sponsoru, catering sponsoru olarak ya da zirve 03 Fuarı’nda stand açarak katılımcılara ve izleyicilere ulaşabileceksiniz. Zirve 03 Fuarı sırasında gösterilecek olan sinevizyon gösterisine şirket tanıtımınızı da ekleyebileceksiniz.

 

Zirve ve katılımla ilgili daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak içinServet İlik -  0 532 505 40 73 ya da İktisat Kulübü’nün  212528 31 21 numaralı telefonlarını arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!