Ehliyetsiz, alkollü ve daha 17’sinde

Güncelleme Tarihi:

Ehliyetsiz, alkollü ve daha 17’sinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2002 01:59

Trafik canavarı A.T. 17 yaşında. Onu canavarlaştıran hem ehliyetsiz, hem alkollü kamyon kullanması. Şans eseri kazada ölen olmadı. Bir otomobili ezdi, bir dairenin de duvarını yıktı. A.T., tutuksuz yargılanacak.

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde, ehliyetsiz ve alkollü olduğu belirlenen 17 yaşındaki sürücü, kullandığı kamyonla, elektrik direğinin ardından, bir evin bahçe duvarını yıktı. Ardından bir otomobile çarpıp ezdi. Hızını alamayan kamyon, apartmanın giriş kat dairesinin duvarını da yıkarak mutfağa girdi.

Gölbaşı’nda 17 yaşındaki A.T., babasına ait 06 ZAS 90 plakalı kamyonla, önceki gece saat 02.00’de Şafak Mahallesi’nde seyir halinde iken direksiyon hákimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan kamyon, önce elektrik direğine çarptı, sonra Huzur Apartmanı’nın istinat duvarını yıktı ve 06 LCE 89 plakalı otomobile de çarptıktan sonra giriş kattaki Ünal Gedik’e ait dairenin duvarını yıkarak, mutfağa girdi. Kamyonun ön kısmı mutfağın büyük bölümünü tahrip ederken, ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü A.T., olay yerinden kaçtı. Gece yarısı gürültü üzerine uyanan apartman sakini, ‘Bir gürültüyle uyandık ve deprem oluyor, sandık. Dışarı çıkıp baktığımızda, bir kamyonun apartmana girdiğini gördük’ dedi.

Polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanan A.T., ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere, serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!