Edirne Tapu Dairesi'nde işlemler durdu

Güncelleme Tarihi:

Edirne Tapu Dairesinde işlemler durdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2008 12:02

EDİRNE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün akşam saatlerinde Tapu Sicil Müdürlüğü’ne yaptığı rüşvet operasyonun ardından dairede işlemler durdu. Tapu işlemleri için Tapu Sicil Müdürlüğü'ne gelen vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Tapu Sicil Müdürlüğü’nde rüşvet iddialarının araştırılması için mahkeme kararı ile yapılan 3 aylık teknik takibin ardından polis dün saat 16.30 sıralarında operasoyon için düğmeye bastı. Burada bazı evraklara ve bilgisayarlara el koyan polis ekipleri, Tapu Sicil Müdürü İsa Ceylan, Müdürlükte çalışan memurlar Abdullah Turhallı, Emrullah Aydın, Harullah Özdemir, Zafer Murgan, Ünal Ünaldı ve müdürün oğlu İsa Ceylan’ı gözaltına aldı. Operasoyon kapsamında aranan 5 emlakçıdan 3’ü de yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonun ertesi günü ise Tapu Sicil Müdürlüğünde çalışacak personel kalmayınca işlemler durdu. Tapu işlemlerini yapmak için Tapu Sicil Müdürlüğüne gelen vatandaşlar, işlem yapacak kimseyi bulamayınca geri dönmek zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!