Eczaneler cumartesi günü saat kaçta kapanıyor? Nöbetçi eczane sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Eczaneler cumartesi günü saat kaçta kapanıyor Nöbetçi eczane sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2019 15:17

Cumartesi günü eczanelerin saat kaça kadar açık olduğu vatandaşlar tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Ayrıca nöbetçi eczanelerin listesi de diğer aranan konular arasında. Peki Cumartesi günü eczaneler saat kaça kadar açık?

Haberin Devamı

Eczanelerin hafta içi mesai saatleri 08:30 – 19:00 saatleri arasındadır. Öğle yemeği molaları yoktur. Cumartesi günleri ise 09:00 ile 19:00 saatleri arası çalışmaktadırlar. Pazar günleri eczaneler açık olmaz. Bu durumlarda ilaç ihtiyacı olan vatandaşlar bölgelerindeki nöbetçi eczaneler vasıtası ile hizmet alabilir

Eczaneler ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Eczaneler 08:30 - 19:00 / 09:00 - 13:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Nöbetçi eczane listeleri, il sağlık müdürlüğü tarafından bölge eczacı odalarına, Türk Eczacıları Birliğine, il emniyet müdürlüklerine, garnizon komutanlıklarına, danışma servislerine, yataklı tedavi kurumlarına, mahalli veya ulusal gazetelere ve ilgili olabilecek diğer kurumlara gönderilir. Ayrıca nöbetçi eczanelerin isim ve adreslerini gösteren listeler il sağlık müdürlüğünün internet sitesinde ilân edilir.

Haberin Devamı

Bazı illerde ihtiyaç hallerine göre saatler değişkenlik göstermiştir. Bu konuda yaşadığınız bölgenin eczacılar odalarının resmi beyanı dikkate alınmalıdır.

İstanbul nöbetçi ezcane listesini görmek için tıklayın

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!