E-Okul mobil uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

E-Okul mobil uygulaması nedir, nasıl kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 15:59

E-Okul mobil uygulamasının çıkmasıyla cep telefonları üzerinden E-Okul uygulamalarına ulaşmak kolaylaştı. E-Okul mobil ile öğrencilerin notlarına, devamsızlık bilgilerine, sınav tarihlerine ulaşmak artık çok basit. E-Okul mobil uygulaması nasıl kullanılır?

Haberin Devamı

E Okul ile eğitim alanında yeni bir çağ başladı. Öğrenciler ve velileri tarafından yapılacak işlemler ile öğrencilerin bilgilerinin kolay bir şekilde kontrol edilebilir olması bu konuda okula gidilmesini önlemiş ve velilere kolaylık sağlamıştır. E okul ile yapılacak olan işlemlerde öğrencilerin ders notları, sınavdaki başarı durumu, devamsızlık durumu gibi tüm detaylara ulaşılabilmektedir. Bu avantajlara 'E-Okul Mobil Uygulaması' ile cep telefonlarından ve tabletlerden her an ulaşabilirsiniz.

E-OKUL MOBİL UYGULAMASI NEDİR?

E-Okul uygulaması ile eğitim alanında çağ açan Milli Eğitim Bakanlığı, E-Okul Mobil Uygulaması ile yeniliklere devam ediyor. E-Okul Mobil öğrencilerin ve velilerin ders bilgilerine her an ulaşabilmesine yardımcı bir program. E- Okul Mobil'den öğrencinizin notlarına, devamsızlık bilgilerine, sınav günlerine ve ders programlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

E-Okul mobil uygulaması nedir, nasıl kullanılır

E-OKUL MOBİL UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

E okul mobil uygulamasını uygulama marketlerinden indirebilirsiniz. Program resmi olarak kullanıma sunulmuştur. Mobil uygulama üzerinden yapılan işlemlerde ilk olarak;
1- Öğrenci üyelik bilgilerinin ekranda yer alan kullanıcı girişi bölümüne girilmesi gerekir.
2- Mobil uygulama üzerinden yapılacak olan işlemlerin bilgisayar üzerinden yapılacak işlemlerden herhangi bir farkı olmayacağı gibi mobil uygulamalar kişilerin bilgiye kolay bir şekilde ulaşması, sağlanan avantajlardadır.
3- Mobil uygulamayı kullanacak kişilerin unutmaması gereken önemli bir detay ise uygulamanın internet bağlantısı gerektirdiği ve bu açıdan internet bağlantısı üzerinden ücretlendirme olacağıdır.

GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!