E-okul kayıt sorgulama: Çocuğum hangi okula gidecek?

Güncelleme Tarihi:

E-okul kayıt sorgulama: Çocuğum hangi okula gidecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 09:06

E okul kayıt sorgulama ekranı araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz günlerde okulların ne zaman açılacağını duyurdu. Bakanlığın 81 ile gönderdiği genelgeye göre, okullar kapılarını 31 Ağustos'ta telafi eğitimiyle başlayacak. Bu açıklamanın ardından gözler okul kayıtlarına çevrildi. İşte e okul kayıt sorgulama ekranı ve konu ile ilgili bilgiler…

Haberin Devamı

Çocuğum hangi okula gidecek sorusu, 2020-2021 MEB takviminin yayımlanmasının ardından yoğun ilgi görüyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeye göre, okullar kapılarını 31 Ağustos'ta telafi eğitimiyle açacak. Birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım tarihlerinde yapılacak. 2020-2021 eğitim öğretim yılı okula başlama yaşı e okul üzerinden hesaplanıyor. Aşağıdaki link üzerinden e okul kayıt sorgulama ve okula başlama yaşı hesaplama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK?

Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz. İlkokula başlama yaşı hakkında detayları merak eden vatandaşlar, "2020-2021 Öğretim Yılı Okul Öncesi - İlkokul - Ortaokul e-Kayıt Sonuçları" ekranını kullanabilecek.

Haberin Devamı

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

OKULA BAŞLAMA YAŞI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E-okul kayıt sorgulama: Çocuğum hangi okula gidecek

OKUL KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Okul kayıtlarının başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Güncel açıklamalar haberimiz içerisine eklenecektir.

BAKMADAN GEÇME!