e- Okul ne zaman kapanacak? e-Okul kapanacak mı? MEB'den giriş bilgisi hakkında açıklama

Güncelleme Tarihi:

e- Okul ne zaman kapanacak e-Okul kapanacak mı MEBden giriş bilgisi hakkında açıklama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 09:45

e-Okul'un kapanış kapanmayacağı araştırılıyor. e-Okul giriş ekranı 2022 yılında da yoğun ilgi görüyor. Yaz tatili için geri sayım başladı. 2021-2022 eğitim öğretim dönemi haziran ayı içerisinde sona erecek. E Okul ekranının kapanmasıyla birlikte karne notlarının da sisteme girilmiş olduğunu düşünen öğrenciler, internet üzerinden bu soruya yanıt arıyor. E Okul VBS ekranı aracılığıyla karne not görüntüleme, devamsızlık bilgisi edinme gibi detaylar edinebilecek. Peki, e- Okul ne zaman kapanacak? e-Okul kapanacak mı?

Haberin Devamı

E Okul ne zaman kapanacak sorusu ile gündemde yer alıyor. E okul sınav sonucu görüntüleme ekranı, karnelerin alınmasına kısa süre kala velilerin odaklandığı konulardan oldu. Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile öğrencilerin devamsızlık durumları, ilk dönem notları ve başarı ortalamaları yer alıyor. Aşırı yoğunluk yaşanan e-Okul sistemine ulaşmakta sıkıntı çeken veli ve öğrenciler "e-Okul ne zaman kapanacak ve kapandı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte e-Okul VBS hakkında güncel bilgiler...

E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!